Hieronder vind je informatie omtrent het reserveren m.b.v. onze Sportivity app. In deze app kun je alles inzien over je abonnement, welke lessen er zijn en een je kunt uiteraard een les of workout reserveren. 

Heb je de app nog niet in gebruik, lees hieronder dan hoe je deze kunt activeren.

STAP 1
✔Download de gratis Sportivity app in de playstore of appstore
✔ Je gebruikersnaam is het e-mailadres waarmee je bij ons bent ingeschreven
✔ Een wachtwoord maak je aan via de activeringslink in de mail die je bij je inschrijving hebt ontvangen. Let op deze is maar 48 uur geldig.
✔ Heb je nog geen mail ontvangen? Vul dan het contactformulier in op ????https://fitnesscentrumzevenaar.nl/contact/ of bel naar 0316-745573
 en je ontvangt hem alsnog. Check ook je spam inbox.
✔ Met je gebruikersnaam en wachtwoord kan je inloggen in de Sportivity app

STAP 2
✔ Open de Sportivity app
✔ Ga naar “Reserveringen”
✔ Kies dan “NIEUWE RESERVERING MAKEN”
✔ Kies de juiste week, dag en dan de workout waar je aan wilt deelnemen
✔ Klik op ”RESERVERING MAKEN”

Favoriet
Als je een bepaalde les of workout regelmatig volgt en deze gemakkelijk wilt vinden, kan je deze reservering aanduiden als “favoriet” door bij het boeken van de reservering rechts bovenin op het hart-icoon te klikken. Hierdoor zal de reservering in het startscherm van de Reserveren functie gemakkelijk bereikbaar zijn.

Wachtlijst
Wanneer een bepaalde workout vol is, wordt een wachtlijst aangemaakt. Komt er een plek beschikbaar dan wordt iedereen van de wachtlijst tegelijk via email geïnformeerd dat er een plek beschikbaar is en hij/zij kan zich dan inschrijven. Degene die als eerste reageert heeft de beschikbare plek gereserveerd.