Simpele maïswafel inspiratie

Je kunt ervoor kiezen om net zoals mij alle vier de verschillende maïswafels te maken, maar bijvoorbeeld de ‘kipsaté’ doet het goed om die in grotere porties te maken. Die kun je namelijk nog 2-3 dagen in een luchtdicht bakje in de koelkast bewaren. Super handig, snel én lekker ??

De wafels:

– Maïswafel besmeerd met Light Philadelphia en daarop de zalm. Het lekkerste is om hier nog wat avocado op te doen.

– Maïswafel met 100% pindakaas, banaan en wat kokosrasp.

– Maïswafel met hüttenkase en komkommer.

– En dan de allerlekkerste.. een maïswafel met zelfgemaakte kipsaté.

Zelfgemaakte kipsaté (4/5 porties):

– 150 gram kip

– 1 eetlepel 100% pindakaas

– 1 eetlepel hüttenkase

To do:

Kook de kipfilet en pluk deze in kleine stukjes. Meng dit samen met de pindakaas en hüttenkase. Breng eventueel nog op smaak met wat zout en peper en voilà!