groepslessen

YIN YOGA

STERKER, GEZONDER, FITTER.

BEWEGEN WAS NOG NOOIT ZO LEUK.

Ons pand is direct gelegen aan de A12 en bevindt zich op slechts 15 minuten afstand van Doesburg, Giesbeek, Westervoort, Didam, Duiven, Groessen en Angerlo. Op een oppervlak van ruim 200 m2 bevindt zich de nieuwste apparatuur van Technogym, een bar, zitgelegenheden, omkleedruimtes, douches en uiteraard behulpzaam en professioneel personeel.

 

YIN YOGA

Yin Yoga is wereldwijd een van de meest populaire Yoga vormen. Het is ongetwijfeld de manier om stress en pijn te verminderen. In een snelle en soms stressvolle maatschappij is het belangrijk om te kunnen ontspannen. Echter is dat niet altijd even makkelijk.
Yin Yoga is daarom de perfecte oplossing om balans in je leven te kunnen krijgen.

Tijdens de lessen Yin Yoga leer je om los te laten en te ontspannen.  Je lichaam kan hierdoor weer ontspannnen en zichzelf opladen. Tevens helpt het je om beter te slapen.

Meer info over onze Yin Yoga lessen? Bel of e-mail ons voor meer informatie.
   

Leer los te laten en te ontspannen.

Yin Yang

Mindfulness

Ik ben ruim 20 jaar actief in kickboksen en bokszaktrainingen en fitness.
Sport is mijn passie en hierin is mijn enthousiasme zo groot dat het motiveren van medesporters als vanzelf gaat. Ik haal er enorm veel voldoening uit als ik een beginnende sporter kan motiveren en enthousiasmeren, net als het extra motivatie geven en het scherp houden of net even over de grens te gaan van een ervaren sporter.

Ik geniet ervan om anderen te laten zien dat iedereen kan sporten en dat het niet uitmaakt of je jong, oud, slank, vol, onzeker bent of juist straalt van zelfvertrouwen.

Tijdens mijn bokszaktraining ga jij jouw grens opzoeken, met de focus op de juiste techniek in combinatie met snelheid en kracht. Hierin valt altijd progressie te behalen. Full body trainingen waarin alle spiergroepen aan bod komen en waarin jouw uithoudingsvermogen zal verbeteren.

Tijdens mijn techniektraining ligt de focus op de juiste techniek. Alle aandacht en rust om de juiste trap -en stoottechniek te leren of te verbeteren. Je werkt hierdoor tevens aan jouw weerbaarheid en zelfvertrouwen.

Bij kun je ook terecht voor bokszak / circuittraining, hierbij is er minder aandacht voor de techniek op bokszak maar hier ligt de focus op het juist uitvoeren van allerlei fitnessoefeningen. Van deze training word je hele lichaam sterker!

Naast alle Yang trainingen die ik geef, verzorg ik ook Yin Yoga lessen. Je gaat op zoek naar de grenzen van jouw lichaam. Je zoekt jouw fysieke grens op en gaat daarnaast mentale- en fysieke rust en ontspanning ervaren. Door de mentale en fysieke rust kunnen stressklachten aanzienlijk verminderen.

Al mijn trainingen zijn voor iedereen toegankelijk!

Mieke

MIEKE ADVISEERT OOK:

Fitness

Spinning

The Backyard

Fit & Vitaal

H.I.I.T.

STERKER, GEZONDER & FITTER

REVIEWS

 

 

“Mijn favoriet: donderdagavond 18:00 de GRIT. 30 Min. Knallen, super fanatiek en met goede begeleiding. Heerlijk.”

Wibo Sanders

Lid sinds 2013

“In de ochtenden relaxt fitnessen. In de groepslessen gezellig samen sporten. Met name de GRIT les op donderdag is altijd pittig. o.l.v. Marije.”

René Elfrink

Lid sinds 2018

“Super leuke club, erg goede en persoonlijke sfeer, mooie accommodatie. Begonnen met spinnen, daarna fitness erbij. Toen de h.i.i.t. en later GRIT. Waardeer het persoonlijke en informele contact met de trainers. En onze favoriete docente is toch echt wel Marije ???? Ga zo door FCZ!”

Timon Padberg

Lid sinds 2015

“Een supermooie sportschool, met de nieuwste apparatuur en behulpzaam personeel. Op slechts 6 minuten vanaf Doesburg. Ideaal!

Ferry van Middelkoop

Lid sinds 2016

“Het nieuwe pand is werkelijk té gaaf. Zonder meer een van de, al dan niet de mooiste sportschool in de regio. En op slecht 10 minuten van Duiven! Ideaal.”

Rutger Rietbergh

Lid sinds 2016

“De 60 day challenge was zwaar, maar ik ben blij dat ik hem heb gedaan. Ik ben nog nooit zo fit geweest!”

Daphne van Middelkoop

Lid sinds: 2016

Volg ons ook op social media

 

Work

SPINNING BIJ FITNESSCENTRUM ZEVENAAR

MEEDOEN?

12 + 14 =

Openingstijden 

Maandag:       07:00 t/m 23:00 uur
Dinsdag:          07:00 t/m 23:00 uur
Woensdag      07:00 t/m 23:00 uur
Donderdag:   07:00 t/m 23:00 uur
Vrijdag:            07:00 t/m 23:00 uur
Zaterdag:        08:15 t/m 15:45 uur
Zaterdag:        08:15 t/m 15:45 uur

 

gratis proefles?