GROEPSLESSEN

BBB2

STERKER, GEZONDER & FITTER

BEWEGEN WAS NOG NOOIT ZO LEUK.

Ons pand is direct gelegen aan de A12 en bevindt zich op slechts 15 minuten afstand van Doesburg, Giesbeek, Westervoort, Didam, Duiven, Groessen en Angerlo. Op een oppervlak van ruim 200 m2 bevindt zich de nieuwste apparatuur van Technogym, een bar, zitgelegenheden, omkleedruimtes, douches en uiteraard behulpzaam en professioneel personeel.

 

BBB

BBB oftewel Borst, Benen & Billen is bewegen op muziek, waarbij afhankelijk van de training gebruik wordt gemaakt van de step, lichaamsgewicht, gewichten of dynabands. Een aërobe training wordt altijd vooraf gegaan door een warming-up en wordt afgesloten door een cooling- down.

Deze, en juiste houdingen tijdens de training, zijn essentieel om blessures te voorkomen.

De training is gevarieerd. Verschillende passen worden qua tempo en moeilijkheidsgraad opgevoerd gedurende de training. Daarnaast is er ook aandacht voor oefeningen voor de buik, billen en benen.

Wacht niet langer en kom een les uitproberen!

 

Trainingen door gecertificeerde Les Mills instructeurs.

Slechts €5,- per les (naast het FCZ abonnement)

De perfecte manier om af te vallen & fitter te worden!

Marieke

Mariël

Marleen

“Ik ben Marleen Dorleijn, getrouwd en moeder van drie kinderen. Ik heb het geluk dat ik van mijn hobby mijn werk heb kunnen maken. Ooit ben ik begonnen als lid in een sportschool en heb toen de sprong gewaagd en heb me intern laten opleiden tot algemeen groepslesdocent. Ik ben groepslessen zoals BBB gaan geven en nu een paar jaar later ben ik 3 Les Mills certificaten verder. Ik geef de lessen Bodystep, Bodypump en CXWORX. Ruim een jaar geleden heb ik helemaal de overstap gemaakt naar de sport en heb ik ook Fitvak A gehaald. Nu ben ik ook werkzaam als fitnessinstructeur. Mooi combinatie vind ik. Op beide plekken kan ik mijn passie voor het sporten delen met mensen en dat geeft me enorm veel energie.  Ik wil me steeds verder blijven ontwikkelen omdat ik het belangrijk vind dat mensen op een fijne, veilige en effectieve manier kunnen sporten.”

Marleen 

Marleen ADVISEERT OOK:

Fitness

Grit

FCZ Circuittraining

Fit & Vitaal

Bootcamp

STERKER, GEZONDER & FITTER

REVIEWS

 

“Mijn favoriet: donderdagavond 18:00 de GRIT. 30 Min. Knallen, super fanatiek en met goede begeleiding. Heerlijk.”

Wibo Sanders

Lid sinds 2013

“In de ochtenden relaxt fitnessen. In de groepslessen gezellig samen sporten. Met name de GRIT les op donderdag is altijd pittig. o.l.v. Marije.”

René Elfrink

Lid sinds 2018

“Super leuke club, erg goede en persoonlijke sfeer, mooie accommodatie. Begonnen met spinnen, daarna fitness erbij. Toen de h.i.i.t. en later GRIT. Waardeer het persoonlijke en informele contact met de trainers. En onze favoriete docente is toch echt wel Marije ???? Ga zo door FCZ!”

Timon Padberg

Lid sinds 2015

“Een supermooie sportschool, met de nieuwste apparatuur en behulpzaam personeel. Op slechts 6 minuten vanaf Doesburg. Ideaal!

Ferry van Middelkoop

Lid sinds 2016

“Het nieuwe pand is werkelijk té gaaf. Zonder meer een van de, al dan niet de mooiste sportschool in de regio. En op slecht 10 minuten van Duiven! Ideaal.”

Rutger Rietbergh

Lid sinds 2016

“De 60 day challenge was zwaar, maar ik ben blij dat ik hem heb gedaan. Ik ben nog nooit zo fit geweest!”

Daphne van Middelkoop

Lid sinds: 2016

Volg ons ook op social media

 

Work

B.B.B. BIJ FITNESSCENTRUM ZEVENAAR

PROEFLES?

10 + 9 =

Openingstijden 

Maandag:       07:00 t/m 23:00 uur
Dinsdag:          07:00 t/m 23:00 uur
Woensdag      07:00 t/m 23:00 uur
Donderdag:   07:00 t/m 23:00 uur
Vrijdag:            07:00 t/m 23:00 uur
Zaterdag:        08:15 t/m 15:45 uur
Zaterdag:        08:15 t/m 15:45 uur

 

gratis bBB proefles?