GROEPSLESSEN

BODY ATTACK

STERKER, GEZONDER & FITTER

BEWEGEN WAS NOG NOOIT ZO LEUK.

Ons pand is direct gelegen aan de A12 en bevindt zich op slechts 15 minuten afstand van Doesburg, Giesbeek, Westervoort, Didam, Duiven, Groessen en Angerlo. Op een oppervlak van ruim 200 m2 bevindt zich de nieuwste apparatuur van Technogym, een bar, zitgelegenheden, omkleedruimtes, douches en uiteraard behulpzaam en professioneel personeel.

 

BODY ATTACK

BodyAttack™ is de sport-geïnspireerde cardio workout voor het opbouwen van kracht en uithoudingsvermogen.

Deze high-energy interval training combineert atletische bewegingen met aerobe kracht en stabilisatie oefeningen.

Onze dynamische instructeurs en krachtige muziek motiveren iedereen in de richting van hun fitnessdoelen – van de recreatieve tot de hard-core sporter! De BodyAttack™ les wordt elke drie maanden voorzien van nieuwe muziek en choreografie.

 

Trainingen door gecertificeerde Les Mills instructeurs.

Slechts €5,- per les (naast het FCZ abonnement)

De perfecte manier om af te vallen & fitter te worden!

Milou

Michelle

Sanne

Milou

BODYATTACK is niet één woord of één uurtje sporten. Het gaat om veel meer dan dat. Bij BODYATTACK gaat het erom dat we samen aan onze doelen werken of samen met plezier de les volgen. Na een les BODYATTACK hoop ik mijn deelnemers een gevoel te hebben mee gegeven dat ook een high intensive les leuk en plezierig is en dat je er niet alleen voor staat. Samen maken we er elke keer een feest van. Voor mij draait het om één ding tijdens het les geven en dat is mijn passie voor BODYATTACK over te brengen aan de deelnemers. Wedden dat je verslaafd raakt aan BODYATTACK? Net zoals ik.

Milou

Milou adviseert ook

Fitness

Grit

FCZ Circuittraining

Fit & Vitaal

Bootcamp

Michelle

Passie daar begin ik even mee. Het is niet alleen maar sporten je les geven en dit elke week weer vooraf aan. Het is plezier hebben, motiveren, contact en vooral loslaten. Dat is voor mij in elke les het woord passie. In de lessen Bodyattack, Cxworx en Bodybalance is dit waar ik dit kwijt kan. 

Mijn liefde voor het les geven is begonnen bij het mooie programma Bodybalance. Bodybalance is de muziek, een flow, het ritme. Het is een gevoel. Elke keer weer. Een warme stroom door je hele lichaam. Het geeft je energie, een glimlach en het maakt je sterk. Je lichaam en je hoofd. Het geeft vertrouwen, rust en zelfverzekerdheid. Balans. Alles wat je doet is oké!  Als ik voor een groep sta. Contact heb en dit in mijn les kan over brengen. Dit is wat Bodybalance voor mij is.

Michelle

Michelle adviseert ook

Fitness

Grit

FCZ Circuittraining

Fit & Vitaal

Bootcamp

STERKER, GEZONDER & FITTER

REVIEWS

 

“Mijn favoriet: donderdagavond 18:00 de GRIT. 30 Min. Knallen, super fanatiek en met goede begeleiding. Heerlijk.”

Wibo Sanders

Lid sinds 2013

“In de ochtenden relaxt fitnessen. In de groepslessen gezellig samen sporten. Met name de GRIT les op donderdag is altijd pittig. o.l.v. Marije.”

René Elfrink

Lid sinds 2018

“Super leuke club, erg goede en persoonlijke sfeer, mooie accommodatie. Begonnen met spinnen, daarna fitness erbij. Toen de h.i.i.t. en later GRIT. Waardeer het persoonlijke en informele contact met de trainers. En onze favoriete docente is toch echt wel Marije ???? Ga zo door FCZ!”

Timon Padberg

Lid sinds 2015

“Een supermooie sportschool, met de nieuwste apparatuur en behulpzaam personeel. Op slechts 6 minuten vanaf Doesburg. Ideaal!

Ferry van Middelkoop

Lid sinds 2016

“Het nieuwe pand is werkelijk té gaaf. Zonder meer een van de, al dan niet de mooiste sportschool in de regio. En op slecht 10 minuten van Duiven! Ideaal.”

Rutger Rietbergh

Lid sinds 2016

“De 60 day challenge was zwaar, maar ik ben blij dat ik hem heb gedaan. Ik ben nog nooit zo fit geweest!”

Daphne van Middelkoop

Lid sinds: 2016

Volg ons ook op social media