GROEPSLESSEN

BODY balance

STERKER, GEZONDER & FITTER

BEWEGEN WAS NOG NOOIT ZO LEUK.

Ons pand is direct gelegen aan de A12 en bevindt zich op slechts 15 minuten afstand van Doesburg, Giesbeek, Westervoort, Didam, Duiven, Groessen en Angerlo. Op een oppervlak van ruim 200 m2 bevindt zich de nieuwste apparatuur van Technogym, een bar, zitgelegenheden, omkleedruimtes, douches en uiteraard behulpzaam en professioneel personeel.

 

BODY BALANCE

BodyBalance™ is de Yoga, Tai Chi, Pilates workout waarbij je flexibiliteit en kracht opbouwt en je een gevoel krijgt van rust en kalmte. Gecontroleerde ademhaling, concentratie en een zorgvuldig gestructureerde series van stretches, bewegingen en houdingen op muziek creëren een holistische workout die het lichaam in een toestand van harmonie en balans brengt. Lessen bij BodyBalance™ wisselen elke drie maanden van choreografie en muziek.

 

Trainingen door gecertificeerde Les Mills instructeurs.

Slechts €5,- per les (naast het FCZ abonnement)

De perfecte manier om af te vallen & fitter te worden!

Passie daar begin ik even mee. Het is niet alleen maar sporten je les geven en dit elke week weer vooraf aan. Het is plezier hebben, motiveren, contact en vooral loslaten. Dat is voor mij in elke les het woord passie. In de lessen Bodyattack, Cxworx en Bodybalance is dit waar ik dit kwijt kan. 

Mijn liefde voor het les geven is begonnen bij het mooie programma Bodybalance. Bodybalance is de muziek, een flow, het ritme. Het is een gevoel. Elke keer weer. Een warme stroom door je hele lichaam. Het geeft je energie, een glimlach en het maakt je sterk. Je lichaam en je hoofd. Het geeft vertrouwen, rust en zelfverzekerdheid. Balans. Alles wat je doet is oké!  Als ik voor een groep sta. Contact heb en dit in mijn les kan over brengen. Dit is wat Bodybalance voor mij i

Michelle

MIchelle ADVISEERT OOK:

Fitness

Grit

FCZ Circuittraining

Fit & Vitaal

Bootcamp

STERKER, GEZONDER & FITTER

REVIEWS

 

“Warm, persoonlijk, gezellig en positief! Deze vier dingen  typeren de sfeer bij FCZ. De plek waar ik totaal los naar binnen ga en opgeladen, met een grote glimlach op mijn gezicht, weer naar buiten stap.”

Wietske Soeter

Lid sinds 2017

“Zumba, Bodybalance. Super gezellige, enthousiaste docenten. Leuke, gezellige amicale sfeer. Laagdrempelig, altijd een feestje om te gaan.”

Vonne Groenen

Lid sinds 2017

“FCZ is een erg toegankelijke sportschool. Vriendelijk en deskundig personeel, relaxte sfeer en leuke groepslessen op veel verschillende tijden. Sporten wordt bijna een hobby.”

Elles Droppers

Lid sinds 2011

Volg ons ook op social media