GROEPSLESSEN

BODYstep

STERKER, GEZONDER & FITTER

BEWEGEN WAS NOG NOOIT ZO LEUK.

Ons pand is direct gelegen aan de A12 en bevindt zich op slechts 15 minuten afstand van Doesburg, Giesbeek, Westervoort, Didam, Duiven, Groessen en Angerlo. Op een oppervlak van ruim 200 m2 bevindt zich de nieuwste apparatuur van Technogym, een bar, zitgelegenheden, omkleedruimtes, douches en uiteraard behulpzaam en professioneel personeel.

 

BODYstep

Bodystep is bewegen op muziek, waarbij afhankelijk van de training gebruik wordt gemaakt van de step, lichaamsgewicht, gewichten of dynabands. Een aërobe training wordt altijd vooraf gegaan door een warming-up en wordt afgesloten door een cooling- down.

Deze, en juiste houdingen tijdens de training, zijn essentieel om blessures te voorkomen.

De training is gevarieerd. Verschillende passen worden qua tempo en moeilijkheidsgraad opgevoerd gedurende de training. Daarnaast is er ook aandacht voor oefeningen voor de buik, billen en benen.

Wacht niet langer en kom een les uitproberen!

 

Trainingen door gecertificeerde Les Mills instructeurs.

Slechts €5,- per les (naast het FCZ abonnement)

De perfecte manier om af te vallen & fitter te worden!

Josine

Bianca

Marleen

Ik ben Josine. Ik geef Bodypump en Bodystep van Les Mills. Mijn uitdaging is om elke keer weer een geweldige les te verzorgen waar we samen lekker sporten, plezier hebben en werken aan een goede techniek. Een les waar iedereen mee kan doen op zijn/ haar eigen niveau en vooral voldaan de les verlaat. Ik ben trots om samen met de leden van FCZ de lessen van Les Mills te mogen uitvoeren. Mijn streven is altijd net iets meer uit je workout te halen dan je zelf dacht te kunnen! Ik daag je uit.

Josine

josine ADVISEERT OOK:

Fitness

Grit

FCZ Circuittraining

Fit & Vitaal

Bootcamp

STERKER, GEZONDER & FITTER

REVIEWS

 

“Mijn favoriet: donderdagavond 18:00 de GRIT. 30 Min. Knallen, super fanatiek en met goede begeleiding. Heerlijk.”

Wibo Sanders

Lid sinds 2013

“In de ochtenden relaxt fitnessen. In de groepslessen gezellig samen sporten. Met name de GRIT les op donderdag is altijd pittig. o.l.v. Marije.”

René Elfrink

Lid sinds 2018

“Super leuke club, erg goede en persoonlijke sfeer, mooie accommodatie. Begonnen met spinnen, daarna fitness erbij. Toen de h.i.i.t. en later GRIT. Waardeer het persoonlijke en informele contact met de trainers. En onze favoriete docente is toch echt wel Marije ???? Ga zo door FCZ!”

Timon Padberg

Lid sinds 2015

Volg ons ook op social media