BOKSEN

BOKScircuitTRAINING

FITTER, GEZONDER, STERKER.

BEWEGEN WAS NOG NOOIT ZO LEUK.

Ons pand is direct gelegen aan de A12 en bevindt zich op slechts 15 minuten afstand van Doesburg, Giesbeek, Westervoort, Didam, Duiven, Groessen en Angerlo. Op een oppervlak van ruim 200 m2 bevindt zich de nieuwste apparatuur van Technogym, een bar, zitgelegenheden, omkleedruimtes, douches en uiteraard behulpzaam en professioneel personeel.

 

BOKSCIRCUITTRAINING

Tijdens een bokscircuittraining werk je aan je hele lichaam door afwisseling van krachtoefeningen en stoten, trappen en knieen op een bokszak. Alle spieren worden getraind in de vorm van krachttraining. De focus ligt bij deze training op het juist uitvoeren van bot -en spierversterkende oefeningen.

 De combinatie van de oefeningen op de bokszak met de krachttraining zorgt ervoor dat het een total body workout is waarbij zowel je conditie als je kracht en snelheid wordt verbeterd.

De bokscircuittraining is toegankelijk voor iedereen, beginner of gevorderd. Je wordt gemotiveerd om het uiterste uit jezelf te halen, maar je kunt je eigen tempo bepalen. Vind je het kicken om jezelf 1 uur lang uit te dagen in een groep met allemaal fanatieke mensen? Schrijf je dan snel in voor deze pittige training!

 

Boosten van kracht & uithoudingsvermogen!

Geen fysiek contact met anderen!

Zowel voor beginners als gevorderden.

Ik ben ruim 20 jaar actief in kickboksen en bokszaktrainingen en fitness.

Sport is mijn passie en hierin is mijn enthousiasme zo groot dat het motiveren van medesporters als vanzelf gaat. Ik haal er enorm veel voldoening uit als ik een beginnende sporter kan motiveren en enthousiasmeren, net als het extra motivatie geven en het scherp houden of net even over de grens te gaan van een ervaren sporter.

Ik geniet ervan om anderen te laten zien dat iedereen kan sporten en dat het niet uitmaakt of je jong, oud, slank, vol, onzeker bent of juist straalt van zelfvertrouwen.

Tijdens mijn bokszaktraining ga jij jouw grens opzoeken, met de focus op de juiste techniek in combinatie met snelheid en kracht. Hierin valt altijd progressie te behalen. Full body trainingen waarin alle spiergroepen aan bod komen en waarin jouw uithoudingsvermogen zal verbeteren.

Tijdens mijn techniektraining ligt de focus op de juiste techniek. Alle aandacht en rust om de juiste trap -en stoottechniek te leren of te verbeteren. Je werkt hierdoor tevens aan jouw weerbaarheid en zelfvertrouwen.

Bij kun je ook terecht voor bokszak / circuittraining, hierbij is er minder aandacht voor de techniek op bokszak maar hier ligt de focus op het juist uitvoeren van allerlei fitnessoefeningen. Van deze training word je hele lichaam sterker!

Naast alle Yang trainingen die ik geef, verzorg ik ook Yin Yoga lessen. Je gaat op zoek naar de grenzen van jouw lichaam. Je zoekt jouw fysieke grens op en gaat daarnaast mentale- en fysieke rust en ontspanning ervaren. Door de mentale en fysieke rust kunnen stressklachten aanzienlijk verminderen.

Al mijn trainingen zijn voor iedereen toegankelijk!

Mieke

MIeKE ADVISEERT OOK:

Fitness

Grit

FCZ Circuittraining

Fit & Vitaal

Bootcamp

STERKER, GEZONDER & FITTER

REVIEWS

 

De bokszaktraining van Mieke is in één woord fenomenaal!! Mieke stond aan de wieg van mijn transformatie (-60kg), motiveerde me als ik wilde opgeven en zorgt er nu voor dat ik bij iedere training het uiterste uit mezelf haal! Je laat mij oefeningen doen die ik nooit gedacht had dat ik die zou kunnen. “Sabien gewoon blijven oefenen… je komt er wel!”
Nou en of! Je ben een inspirerend, hardwerkend, motiverend en vooral een lief mens.

Sabine

Lid sinds 2016

“Zumba. Super gezellig en laagdrempelig. Enthousiaste docent.”

Fijne Kewilaa

Lid sinds 2017

“Zumba, Bodybalance. Super gezellige, enthousiaste docenten. Leuke, gezellige amicale sfeer. Laagdrempelig, altijd een feestje om te gaan.”

Vonne Groenen

Lid sinds 2017

Volg ons ook op social media

 

Work

BOKSZAKTRAINING CIRCUIT BIJ FITNESSCENTRUM ZEVENAAR

MEEDOEN?

4 + 3 =

Openingstijden 

Maandag:       07:00 t/m 23:00 uur
Dinsdag:          07:00 t/m 23:00 uur
Woensdag      07:00 t/m 23:00 uur
Donderdag:   07:00 t/m 23:00 uur
Vrijdag:            07:00 t/m 23:00 uur
Zaterdag:        08:15 t/m 15:45 uur
Zaterdag:        08:15 t/m 15:45 uur

 

gratis proefles?