BOKSEN

BOKSZAKTRAINING techniek

HELAAS TIJDELIJK NIET MOGELIJK.

i.v.m. het coronavirus en de bijbehorende maatregelen van het RIVM zijn bepaalde lessen tijdelijk niet mogelijk om aan te bieden.
Deze zullen na het versoepelen van de maatregelen weer terugkomen.

FITTER, GEZONDER, STERKER.

BEWEGEN WAS NOG NOOIT ZO LEUK.

Ons pand is direct gelegen aan de A12 en bevindt zich op slechts 15 minuten afstand van Doesburg, Giesbeek, Westervoort, Didam, Duiven, Groessen en Angerlo. Op een oppervlak van ruim 200 m2 bevindt zich de nieuwste apparatuur van Technogym, een bar, zitgelegenheden, omkleedruimtes, douches en uiteraard behulpzaam en professioneel personeel.

 

BOKSZAKTRAININg techniek

Je kan bij Fitnesscentrum Zevenaar ook meedoen met bokszak techniektraining.

Tijdens een techniektraining werk je aan het inzetten van de juiste kickbokstechniek door combinaties te maken in tweetallen. Tijdens deze training komen alle mogelijke stoot- en traptechnieken aan bod, maar ook incasseren en dekking houden is een onderdeel van deze training.  Dit vergroot je kracht, uithoudingsvermogen, snelheid en zelfverzekerdheid!

Daarnaast is het ook goed om de stress van het dagelijks leven even letterlijk van je af te slaan. Je leert doorgaan waar anderen stoppen. Deze mentaliteit zal je in het dagelijks leven ook helpen. Ben je een heel uur tot het uiterste gegaan, dan zit je daarna nog uren hoog in je vetverbranding!

Trainen op jouw eigen niveau!

Een kickbokstechniektraining is toegankelijk voor iedereen, beginner of gevorderd. Je wordt gemotiveerd om het uiterste uit jezelf te halen, maar je kunt je eigen tempo bepalen. Vind je het kicken om jezelf 1 uur lang uit te dagen in een groep met allemaal fanatieke mensen? Schrijf je dan snel in voor deze pittige en uitdagende training.

Boosten van kracht & uithoudingsvermogen!

Geen fysiek contact met anderen!

Zowel voor beginners als gevorderden.

Graag stel ik mijzelf even voor, mijn naam is Marcel en ik geef samen met mijn collega’s Roy & Mieke boks- en kickboxles bij Fitness Centrum Zevenaar voor zowel jong als oud.
Boksen is de leukste manier om calorieën te verbranden. Meld je daarom snel aan voor een proefles en ervaar boksen of kickboksen bij Fitness Centrum Zevenaar

Marcel 

MARCEL ADVISEERT OOK:

Fitness

Grit

FCZ Circuittraining

Fit & Vitaal

Bootcamp

REVIEWS

 

 

De bokszaktraining van Mieke is in één woord fenomenaal!! Mieke stond aan de wieg van mijn transformatie (-60kg), motiveerde me als ik wilde opgeven en zorgt er nu voor dat ik bij iedere training het uiterste uit mezelf haal! Je laat mij oefeningen doen die ik nooit gedacht had dat ik die zou kunnen. “Sabien gewoon blijven oefenen… je komt er wel!”
Nou en of! Je ben een inspirerend, hardwerkend, motiverend en vooral een lief mens.

Sabine

Lid sinds 2016

“Zumba. Super gezellig en laagdrempelig. Enthousiaste docent.”

Fijne Kewilaa

Lid sinds 2017

“Zumba, Bodybalance. Super gezellige, enthousiaste docenten. Leuke, gezellige amicale sfeer. Laagdrempelig, altijd een feestje om te gaan.”

Vonne Groenen

Lid sinds 2017

Volg ons ook op social media

 

BOKSEN

BOKZAKTRAINING BIJ FITNESSCENTRUM ZEVENAAR

MEEDOEN?

3 + 8 =

Openingstijden 

Maandag:       07:00 t/m 23:00 uur
Dinsdag:          07:00 t/m 23:00 uur
Woensdag      07:00 t/m 23:00 uur
Donderdag:   07:00 t/m 23:00 uur
Vrijdag:            07:00 t/m 23:00 uur
Zaterdag:        08:15 t/m 15:45 uur
Zaterdag:        08:15 t/m 15:45 uur

 

gratis proefles?