BOKSEN

BOKSZAKTRAINING techniek

FITTER, GEZONDER, STERKER.

BEWEGEN WAS NOG NOOIT ZO LEUK.

Ons pand is direct gelegen aan de A12 en bevindt zich op slechts 15 minuten afstand van Doesburg, Giesbeek, Westervoort, Didam, Duiven, Groessen en Angerlo. Op een oppervlak van ruim 200 m2 bevindt zich de nieuwste apparatuur van Technogym, een bar, zitgelegenheden, omkleedruimtes, douches en uiteraard behulpzaam en professioneel personeel.

 

BOKSZAKTRAININg techniek

Je kan bij Fitnesscentrum Zevenaar ook meedoen met bokszak techniektraining.

Tijdens een techniektraining werk je aan het inzetten van de juiste kickbokstechniek door combinaties te maken in tweetallen. Tijdens deze training komen alle mogelijke stoot- en traptechnieken aan bod, maar ook incasseren en dekking houden is een onderdeel van deze training.  Dit vergroot je kracht, uithoudingsvermogen, snelheid en zelfverzekerdheid!

Daarnaast is het ook goed om de stress van het dagelijks leven even letterlijk van je af te slaan. Je leert doorgaan waar anderen stoppen. Deze mentaliteit zal je in het dagelijks leven ook helpen. Ben je een heel uur tot het uiterste gegaan, dan zit je daarna nog uren hoog in je vetverbranding!

Trainen op jouw eigen niveau!

Een kickbokstechniektraining is toegankelijk voor iedereen, beginner of gevorderd. Je wordt gemotiveerd om het uiterste uit jezelf te halen, maar je kunt je eigen tempo bepalen. Vind je het kicken om jezelf 1 uur lang uit te dagen in een groep met allemaal fanatieke mensen? Schrijf je dan snel in voor deze pittige en uitdagende training.

Boosten van kracht & uithoudingsvermogen!

Geen fysiek contact met anderen!

Zowel voor beginners als gevorderden.

Volg ons ook op social media