BOKSEN

BOKSZAKTRAINING

STERKER.GEZONDER.FITTEr.

BEWEGEN WAS NOG NOOIT ZO LEUK.

Ons pand is direct gelegen aan de A12 en bevindt zich op slechts 15 minuten afstand van Doesburg, Giesbeek, Westervoort, Didam, Duiven, Groessen en Angerlo. Op een oppervlak van ruim 200 m2 bevindt zich de nieuwste apparatuur van Technogym, een bar, zitgelegenheden, omkleedruimtes, douches en uiteraard behulpzaam en professioneel personeel.

 

BOKSZAKTRAINING 

Je kan bij Fitnesscentrum Zevenaar ook meedoen met bokszaktraining.

Tijdens een bokszaktraining werk je aan je algehele fitheid. De training begint met een pittige warming up, waarbij kracht en uithoudingsvermogen centraal staan. Daarnaast is het ook goed om de stress van het dagelijks leven even letterlijk van je af te slaan. Je spieren worden sterker en je leert technische stoot- en trapcombinatie te maken. Je leert doorgaan waar anderen stoppen. Deze mentaliteit zal je in het dagelijks leven ook helpen. Ben je een heel uur tot het uiterste gegaan, dan zit je daarna nog uren hoog in je vetverbranding!

 

Geen fysiek contact met anderen, wel keihard trainen!

 

Een bokszaktraining is toegankelijk voor iedereen, beginner of gevorderd.  Je wordt gemotiveerd om het uiterste uit jezelf te halen, maar je kunt je eigen tempo bepalen. Vind je het kicken om jezelf 1 uur lang uit te dagen in een groep met allemaal fanatieke mensen? Schrijf je dan snel in voor deze pittige training!

 

 

 

 

Boosten van kracht & uithoudingsvermogen!

Geen fysiek contact met anderen!

Zowel voor beginners als gevorderden.

REVIEWS

 

 

Volg ons ook op social media