BOOTCAMP TRAINING

BOOTCAMP

STERKER, GEZONDER & FITTER

BEWEGEN WAS NOG NOOIT ZO LEUK.

Ons pand is direct gelegen aan de A12 en bevindt zich op slechts 15 minuten afstand van Doesburg, Giesbeek, Westervoort, Didam, Duiven, Groessen en Angerlo. Op een oppervlak van ruim 200 m2 bevindt zich de nieuwste apparatuur van Technogym, een bar, zitgelegenheden, omkleedruimtes, douches en uiteraard behulpzaam en professioneel personeel.

 

bootcamp

Of je jezelf nou wilt klaarstomen voor een Obstacle run, specifieke technieken wilt leren, gewoon lekker wilt trainen of heb je altijd al eens over een stoere obstacle baan willen gaan? Dan ben je bij ons aan het juiste adres!

Fitnesscentrum Zevenaar beschikt over een zeer ruime en unieke obstacle baan met tal van mogelijkheden. 

Naast onze vaste lesuren is er de mogelijkheid zelfstandig, met een trainignsBuddy, gebruik te maken van THE BACKYARD.  Heb je vragen of vind je het leuk om onder toezicht van een van onze BACKYARD instructeurs zelf de obstacles te verkennen? Kom dan naar onze vrije trainingen. Tijdens deze trainingen loopt er een instructeur in THE BACKYARD die je kan helpen bepaalde obstacles nog beter onder de knie te krijgen.

Maak snel een afspraak voor een (proef)les en ontdek je sportieve grenzen.  

Kracht & Conditie

Bootcamp onder begeleiding van een gecertificeerde instructeur.

The Backyard & more...

Mijn naam is Thijs van Mierlo, al jaren lang een bekend gezicht binnen ons centrum. Afgestudeerd als bewegingsagoog heb ik veel doelgroepen voor mijn neus gehad. Hierdoor heb ik een sterk analytisch vermogen waarbij ik snel een goede inschatting kan maken. 

Na een aantal jaar als fitnesstrainer heb ik gemerkt dat mijn grootste passie zit in het begeleiden van mensen naar hun fysieke doel! Hierbij vind ik het belangrijk om een realistisch doel te stellen zodat het voor de klant is vol te houden. Dit niet voor even maar een heel leven!

“Mijn sterke punten als trainer zijn openheid, ik oordeel niet snel over mensen, geduld en doorzettingsvermogen. Hiernaast ervoor zorgen dat mensen met mensen positieve energie de deur uit gaan, zelfs als ze vermoeid binnen komen!”

Thijs

THIJS ADVISEERT OOK:

Fitness

Grit

FCZ Circuittraining

Fit & Vitaal

Bootcamp

STERKER, GEZONDER & FITTER

REVIEWS

 

 

“Mijn favoriet: donderdagavond 18:00 de GRIT. 30 Min. Knallen, super fanatiek en met goede begeleiding. Heerlijk.”

Wibo Sanders

Lid sinds 2013

“In de ochtenden relaxt fitnessen. In de groepslessen gezellig samen sporten. Met name de GRIT les op donderdag is altijd pittig. o.l.v. Marije.”

René Elfrink

Lid sinds 2018

“Super leuke club, erg goede en persoonlijke sfeer, mooie accommodatie. Begonnen met spinnen, daarna fitness erbij. Toen de h.i.i.t. en later GRIT. Waardeer het persoonlijke en informele contact met de trainers. En onze favoriete docente is toch echt wel Marije ???? Ga zo door FCZ!”

Timon Padberg

Lid sinds 2015

“Warm, persoonlijk, gezellig en positief! Deze vier dingen  typeren de sfeer bij FCZ. De plek waar ik totaal los naar binnen ga en opgeladen, met een grote glimlach op mijn gezicht, weer naar buiten stap.”

Wietske Soeter

Lid sinds 2017

“Freestyle steps is favoriet en mijn vrijdagavond ‘uitje’. Goede sfeer, gezellig en nog lekker sporten ook. Top-les!”

Hanneke van Westerop

Lid sinds 2017

“FCZ is een erg toegankelijke sportschool. Vriendelijk en deskundig personeel, relaxte sfeer en leuke groepslessen op veel verschillende tijden. Sporten wordt bijna een hobby.”

Elles Droppers

Lid sinds 2011

Volg ons ook op social media

 

Work

BOOTCAMP BIJ FITNESSCENTRUM ZEVENAAR

MEEDOEN?

12 + 4 =

Openingstijden 

Maandag:       07:00 t/m 23:00 uur
Dinsdag:          07:00 t/m 23:00 uur
Woensdag      07:00 t/m 23:00 uur
Donderdag:   07:00 t/m 23:00 uur
Vrijdag:            07:00 t/m 23:00 uur
Zaterdag:        08:15 t/m 15:45 uur
Zaterdag:        08:15 t/m 15:45 uur

 

gratis proefles?