GROEPSLESSEN

LMCORE

SOEPELER, GEZONDER & FITTER

BEWEGEN WAS NOG NOOIT ZO LEUK.

Ons pand is direct gelegen aan de A12 en bevindt zich op slechts 15 minuten afstand van Doesburg, Giesbeek, Westervoort, Didam, Duiven, Groessen en Angerlo. Op een oppervlak van ruim 200 m2 bevindt zich de nieuwste apparatuur van Technogym, een bar, zitgelegenheden, omkleedruimtes, douches en uiteraard behulpzaam en professioneel personeel.

 

LMCORE

LMCORE is een 30 minuten durende core workout, die het beste van een groepsfitness les en een personal training sessie combineert. LMCORE concentreert zich op de mid-sectie van je lichaam: het versterkt en vormt de buik- en bilspieren, terwijl het ook de functionele kracht verbetert en het preventief werkt tegen blessures.

 

Trainingen door gecertificeerde Les Mills instructeurs.

Slechts €5,- per les (naast het FCZ abonnement)

De perfecte manier om af te vallen & fitter te worden!

Marleen

Michelle

Mariël

Sanne

“Ik ben Marleen, getrouwd en moeder van drie kinderen. Ik heb het geluk dat ik van mijn hobby mijn werk heb kunnen maken. Ooit ben ik begonnen als lid in een sportschool en heb toen de sprong gewaagd en heb me intern laten opleiden tot algemeen groepslesdocent. Ik ben groepslessen zoals BBB gaan geven en nu een paar jaar later ben ik 3 Les Mills certificaten verder. Ik geef de lessen Bodystep, Bodypump en LMCore. Ruim een jaar geleden heb ik helemaal de overstap gemaakt naar de sport en heb ik ook Fitvak A gehaald. Nu ben ik ook werkzaam als fitnessinstructeur. Mooi combinatie vind ik. Op beide plekken kan ik mijn passie voor het sporten delen met mensen en dat geeft me enorm veel energie.  Ik wil me steeds verder blijven ontwikkelen omdat ik het belangrijk vind dat mensen op een fijne, veilige en effectieve manier kunnen sporten.”

Marleen

MARLEEN ADVISEERT OOK:

Fitness

FCZ Circuittraining

Fit & Vitaal

Bootcamp

STERKER, GEZONDER & FITTER

REVIEWS

 

“Warm, persoonlijk, gezellig en positief! Deze vier dingen  typeren de sfeer bij FCZ. De plek waar ik totaal los naar binnen ga en opgeladen, met een grote glimlach op mijn gezicht, weer naar buiten stap.”

Wietske Soeter

Lid sinds 2017

“Freestyle steps is favoriet en mijn vrijdagavond ‘uitje’. Goede sfeer, gezellig en nog lekker sporten ook. Top-les!”

Hanneke van Westerop

Lid sinds 2017

“FCZ is een erg toegankelijke sportschool. Vriendelijk en deskundig personeel, relaxte sfeer en leuke groepslessen op veel verschillende tijden. Sporten wordt bijna een hobby.”

Elles Droppers

Lid sinds 2011

Volg ons ook op social media