MEESTE GESTELDE VRAGEN

FAQ

F.A.Q.

Op deze pagina vind u de frequently asked questions oftewel de meest gestelde vragen.
Voor meer informatie of uitleg kunt u ons ook altijd bellen of e-mailen.

Hoe kan ik mij inschrijven?

Je kan jezelf inschrijven bij onze balie. Voor vragen kunt u ons ook altijd bellen of e-mailen.  Om je in te schrijven hoef je geen afspraak te maken. 
(Tot 18 jaar is hiervoor akkoord van een volwassene nodig)

Kan ik ook een proefles nemen?

Voor de groepslessen kan een gratis proefles worden ingepland. voor het maken van een afspraak kun je ons bellen of e-mailen.
Een proefles in de fitness het bij ons een dagpas. Een dagpas is eenmalig €10.-. Dit bedrag wordt als korting verrekend op je eventuele inschrijving. 

Hoe kan ik mij voor een proefles inschrijven?

Je kunt jezelf inschrijven voor een proefles door ons te bellen of te e-mailen. Ook kun je bij ons langskomen. Door de hectiek rondom de Corona pandemie adviseren we je ons echter te bellen of te e-mailen.

Wat kost een lidmaatschap?

Voor de prijzen voor een lidmaatschap verwijzen wij je graag door naar onderwerp abonnementen. Hier vind je al onze verschillende type lidmaatschappen. 

Hebben jullie ook strippenkaartabonnementen?

Nee, op het moment bieden wij geen strippenkaartabonnementen aan. 

Zijn jullie ook in het weekend open?

Ja wij zijn zowel zaterdag als zondag open. Onze reguliere openingstijden vind je HIER.

Helaas is onze reguliere fitness op dit moment gesloten i.v.m. de lockdown. Onze aangepaste openingstijden vind je HIER.

 

verkopen jullie ook eten en drinken in de sportschool?

Ja wij verkopen ook drinken en sportieve versnaperingen. Echter door de Corona RIVM maatregelen is het momenteel niet mogelijk om deze bij ons af te nemen of mee te nemen. 

Is de sportschool tijdens de lockdown geopend?

Tijdens de lockdown van 15 december tot 19 januari is onze binnen locatie geheel gesloten. Op ons buitenterrein hebben we diverse trainingsmogelijkheden opgezet. Meer informatie hierover vind je HIER.

Loopt mijn abonnement/betaling gewoon door tijdens de LOckdown?

Tijdens de Lockdown van 15 december t/m 19 janauri loopt de betaling door. Zodra helder is dat we definitief weer open mogen als sportschool, komen we, met een gepaste oplossing.

Hoe kan ik contact met jullie opnemen tijdens de LOckdown

Tijdens de lockdown zijn we dagelijks via de mail te bereiken. Het is ook mogelijk telefonisch contact op te nemen. Maar omdat we veel buiten zijn i.v.m. de trainingsn is het mogelijk dat we de telefoon niet op nemen.
Mocht je bellen en geen gehoor krijgen, mail ons dan even met je vraag dan beantwoorden we deze z.s.m. 

SCHRIJF UW BERICHT

13 + 7 =