groepslessen

fcz circuittraining

STERKER, GEZONDER & FITTER

BEWEGEN WAS NOG NOOIT ZO LEUK.

 

fcz circuittraining 

De team trainingen van FCZ zijn leuk, gezond en sportief. Met een aanbod van 22 verschillende groepslessen is er voor ieder wat wils. 7 dagen per week geven wij verschillende type teamtrainingen. 
Maak snel een afspraak voor een (proef)les en ontdek je sportieve grenzen. 

 

 

 

 

Obstacle run & Strong Viking oefeningen.

22 soorten teamtrainingen.

7 dagen per week!

Mijn naam is Els Joosten Na jaren in de paardenwereld gewerkt te hebben als stal en wedstrijdruiter heb ik een aantal jaren een kantoorbaan gehad. Altijd al veel interesse gehad in verschillende sporten en mijn fitness A diploma behaald en de opleiding tot Vitaliteit Coach gevolgd bij CHIVO opleidingen.
Na een aantal jaren bootcamps en functionele trainingen te hebben gegeven aan volwassenen ben ik begonnen als Fitness instructeur bij FCZ. Inmiddels werk ik bij Fitnesscentrum Zevenaar als coördinator van de fitness&groepslessen en geef ik veel trainingen aan kinderen en volwassen. De diversiteit in niveaus en doelgroepen vind ik echt fantastisch. Iedereen die zich inzet op zijn of haar eigen niveau geeft mij weer energie. Daarnaast hou ik me bezig met het organiseren van de verschillende evenementen op ons centrum.

Els

ELS ADVISEERT OOK:

Fitness

FCZ Circuittraining

Fit & Vitaal

Bootcamp

STERKER, GEZONDER & FITTER

REVIEWS

 

“Mijn favoriet: donderdagavond 18:00 de GRIT. 30 Min. Knallen, super fanatiek en met goede begeleiding. Heerlijk.”

Wibo Sanders

Lid sinds 2013

“In de ochtenden relaxt fitnessen. In de groepslessen gezellig samen sporten. Met name de GRIT les op donderdag is altijd pittig. o.l.v. Marije.”

René Elfrink

Lid sinds 2018

“Super leuke club, erg goede en persoonlijke sfeer, mooie accommodatie. Begonnen met spinnen, daarna fitness erbij. Toen de h.i.i.t. en later GRIT. Waardeer het persoonlijke en informele contact met de trainers. En onze favoriete docente is toch echt wel Marije ???? Ga zo door FCZ!”

Timon Padberg

Lid sinds 2015

“Een supermooie sportschool, met de nieuwste apparatuur en behulpzaam personeel. Op slechts 6 minuten vanaf Doesburg. Ideaal!

Ferry van Middelkoop

Lid sinds 2016

“Het nieuwe pand is werkelijk té gaaf. Zonder meer een van de, al dan niet de mooiste sportschool in de regio. En op slecht 10 minuten van Duiven! Ideaal.”

Rutger Rietbergh

Lid sinds 2016

“De 60 day challenge was zwaar, maar ik ben blij dat ik hem heb gedaan. Ik ben nog nooit zo fit geweest!”

Daphne van Middelkoop

Lid sinds: 2016

Volg ons ook op social media