kom fitnessen in zevenaar

fitness

ONBEPERKT FITNESSEN VOOR SLECHTS € 39,95 PER MAAND

STERKER, GEZONDER & FITTER

1250 m2 fitnessruimte

Ons pand is direct gelegen aan de A12 en bevindt zich op slechts 15 minuten afstand van Doesburg, Giesbeek, Westervoort, Didam, Duiven, Groessen en Angerlo. Op een oppervlak van ruim 1250 m2 bevindt zich de nieuwste apparatuur van Technogym, een bar, zitgelegenheden, omkleedruimtes, douches en uiteraard behulpzaam en professioneel personeel. 

 

Fit blijven.

Afvallen.

Spiermassa ontwikkelen.

Neem een kijkje binnen bij Fitnesscentrum Zevenaar

Welkom in ons frisse en ruime fitnesscentrum. Als je komt fitnessen zijn er diverse mogelijkheden. 
Je kunt zelf aan de slag gaan met je eigen trainingsschema of wij gaan samen met jou aan de slag. 

Als we lid wordt bij Fitnesscentrum Zevenaar helpen onze instructeurs je graag met het opstellen van een passend trainingsschema. 
We gaan kijken naar jouw doelen en naar welke oefeningen daarbij passen. Na een uitgebreide introductie kun je zelf aan de slag. 

Heb je tussendoor vragen over hoe oefeningen gaan, wil je een schema aanpassen of heb je behoefte aan een praatje. Onze instructeurs staan voor je klaar!

 

 

onze apparaten

Fitnesscentrum Zevenaar is uitgerust met fitnessapparatuur van het merk TechnoGym. De apparatuur bevat verschillende moderne technieken. Zo is onze apparatuur uitgerust met het TechnoGym Wellness System.

Dit betekent dat de apparatuur, door middel van een speciale sleutel (Wellness Key) jouw trainingen bijhoudt. Zo kun je precies zien wat je hebt gedaan en wat jouw vorderingen zijn ten opzichte van eerdere trainingen. In het filmpje op deze pagina kun je zien hoe gemakkelijk dit werkt.

Naast de basis kracht- en cardio-apparatuur heeft Fitnesscentrum Zevenaar een uitgebreide krachtlijn van TechnoGym, de zogenaamde Pure Strength Line. Benieuwd naar deze lijn? Kom vrijblijvend bij ons langs!

PURE STRENGTH LINE

 

De Pure Strength Line van TechnoGym is een lijn waarbij wordt gewerkt met losse schijven. De schijven zijn op verschillende apparaten te plaatsen.

Het doel van de Pure Strength Line is je het gevoel te geven alsof je vrije gewichten gebruikt. Je kunt zo veiliger trainen als met alleen vrije gewichten. Het apparaat beweegt zoals je lichaam ook zou bewegen tijdens een training met vrije gewichten. Zo kun je bij iedere oefening de prestaties optimaliseren

Horeca FCZ

Drink samen met ons een kopje koffie of een eiwitshake

Train zelfstandig of onder begeleiding van onze instructeurs

“wat onze leden over ons zeggen”

“Een supermooie sportschool, met de nieuwste apparatuur en behulpzaam personeel. Op slechts 6 minuten vanaf Doesburg. Ideaal!

Ferry van Middelkoop

Lid sinds 2016

“Het nieuwe pand is werkelijk té gaaf. Zonder meer een van de, al dan niet de mooiste sportschool in de regio. En op slecht 10 minuten van Duiven! Ideaal.”

Rutger Rietbergh

Lid sinds 2016

“FCZ is een erg toegankelijke sportschool. Vriendelijk en deskundig personeel, relaxte sfeer en leuke groepslessen op veel verschillende tijden. Sporten wordt bijna een hobby.”

Elles Droppers

Lid sinds: 2011

“Ik ben zeer tevreden al 9 jaar. Ik wil niet anders.”

Ria Derksen

Lid sinds 2011

“Super sportschool! Vriendelijk personeel, erg schoon & fijn om te sporten.”

Manou Vaupell

Lid sinds 2020

Een hele fijne sportschool!!:
-Vriendelijk personeel…altijd een gezellig ‘goedemorgen…’,  hulpvaardig, kundig en ook tijd voor een praatje!!🤗
– Sporten in een ontspannen en gezellige  sfeer!🏋️‍♀️🤸🤼‍♀️
-Ruime openingstijden.
-Laagdrempelig.
Kortom een goede manier om lichaam en geest in conditie te houden!!

Hilde🤗

Lid sinds: 2018

Volg ons ook op social media