kom fitnessen in zevenaar

fitness

ONBEPERKT FITNESSEN VOOR SLECHTS € 34.95 PER MAAND

STERKER, GEZONDER & FITTER

200 m2 fitnessruimte

Ons pand is direct gelegen aan de A12 en bevindt zich op slechts 15 minuten afstand van Doesburg, Giesbeek, Westervoort, Didam, Duiven, Groessen en Angerlo. Op een oppervlak van ruim 200 m2 bevindt zich de nieuwste apparatuur van Technogym, een bar, zitgelegenheden, omkleedruimtes, douches en uiteraard behulpzaam en professioneel personeel. 

 

Fit blijven.

Afvallen.

Spiermassa ontwikkelen.

onze apparaten

Fitnesscentrum Zevenaar is uitgerust met fitnessapparatuur van het merk TechnoGym. De apparatuur bevat verschillende moderne technieken. Zo is onze apparatuur uitgerust met het TechnoGym Wellness System.

Dit betekent dat de apparatuur, door middel van een speciale sleutel (Wellness Key) jouw trainingen bijhoudt. Zo kun je precies zien wat je hebt gedaan en wat jouw vorderingen zijn ten opzichte van eerdere trainingen. In het filmpje op deze pagina kun je zien hoe gemakkelijk dit werkt.

Ook is een aantal van onze cardio-apparaten uitgerust met zogenaamde Visioweb schermen. Op deze schermen kun je niet alleen televisie kijken, maar ook internetten, inloggen op je e-mail account, nieuwspagina’s bezoeken of naar je persoonlijke social media surfen.

Naast de basis kracht- en cardio-apparatuur heeft Fitnesscentrum Zevenaar een uitgebreide krachtlijn van TechnoGym, de zogenaamde Pure Strength Line. Benieuwd naar deze lijn? Kom vrijblijvend bij ons langs!

PURE STRENGTH LINE

 

De Pure Strength Line van TechnoGym is een lijn waarbij wordt gewerkt met losse schijven. De schijven zijn op verschillende apparaten te plaatsen.

Het doel van de Pure Strength Line is je het gevoel te geven alsof je vrije gewichten gebruikt. Je kunt zo veiliger trainen als met alleen vrije gewichten. Het apparaat beweegt zoals je lichaam ook zou bewegen tijdens een training met vrije gewichten. Zo kun je bij iedere oefening de prestaties optimaliseren

Kom ook eens langs in onze XXL Nutrition bar!

Mike

Sharony

Nick

Tim

Els

Keuze uit 22 verschillende groepslessen.

Graag stel ik mijzelf even voor, mijn naam is Mike en ik ben sinds juli 2012 actief als gediplomeerd fitnessinstructeur, Personal Trainer en Les Mills GRIT trainer bij Fitnesscentrum Zevenaar.

Ik heb mijzelf altijd bezig gehouden met verschillende sporten maar de meeste sporturen besteed ik toch wel aan krachttraining. Ook geef ik sinds januari 2020 Les Mills GRIT met ontzettend veel plezier, deze intensieve workout gaat jou gegarandeerd helpen naar een fitter lichaam én leven.

Mijn passie in dit vak ligt bij het coachen van mensen naar een betere levensstijl. Niet alleen op sportief gebied maar met alles waar je dagelijks in aanraking mee komt!

Als mensen iets willen weten over krachttraining of klaar zijn voor die lifestyle switch, ben ik de persoon bij wie ze aan de bel kunnen trekken. Ik ben gemotiveerd, energiek en blijf mijzelf graag ontwikkelen op het gebied van coachen en sport!

 

Mike

MIKE ADVISEERT OOK:

Fitness

FCZ Circuittraining

Personal Training

Bootcamp

Sharony

Mijn naam is Sharony en ik ben werkzaam als fitnessinstructrice bij Fitnesscentrum Zevenaar. Vanuit mijn eigen passie en drive voor fitness heb ik de Menno Henselmans Personal Training cursus gevolgd. Mijn opgedane kennis omtrent fysiek en mentaal sterk zijn, wilde ik graag uitdragen naar anderen. Sporten en gezond leven is voor mij geen moeten. Het is een routine geworden en iets wat ik standaard wekelijks doe. Je merkt dat je lichaam sterker wordt, je voelt je energiek en mentaal maakt het je sterk. Dat houdt mij gemotiveerd. Als fitnessinstructrice zou ik dit jou ook graag willen laten ervaren!

 

Sharony

SHARONY ADVISEERT OOK:

Fitness

FCZ Circuittraining

Personal Training

Bootcamp

“wat onze leden over ons zeggen”

“Een supermooie sportschool, met de nieuwste apparatuur en behulpzaam personeel. Op slechts 6 minuten vanaf Doesburg. Ideaal!

Ferry van Middelkoop

Lid sinds 2016

“Het nieuwe pand is werkelijk té gaaf. Zonder meer een van de, al dan niet de mooiste sportschool in de regio. En op slecht 10 minuten van Duiven! Ideaal.”

Rutger Rietbergh

Lid sinds 2016

“FCZ is een erg toegankelijke sportschool. Vriendelijk en deskundig personeel, relaxte sfeer en leuke groepslessen op veel verschillende tijden. Sporten wordt bijna een hobby.”

Elles Droppers

Lid sinds: 2011

“Ik ben zeer tevreden al 9 jaar. Ik wil niet anders.”

Ria Derksen

Lid sinds 2011

“Super sportschool! Vriendelijk personeel, erg schoon & fijn om te sporten.”

Manou Vaupell

Lid sinds 2020

“De 60 day challenge was zwaar, maar ik ben blij dat ik hem heb gedaan. Ik ben nog nooit zo fit geweest!”

Daphne van Middelkoop

Lid sinds: 2016

Volg ons ook op social media