groepslessen

H.I.I.T.

STERKER, GEZONDER & FITTER.

BEWEGEN WAS NOG NOOIT ZO LEUK.

Ons pand is direct gelegen aan de A12 en bevindt zich op slechts 15 minuten afstand van Doesburg, Giesbeek, Westervoort, Didam, Duiven, Groessen en Angerlo. Op een oppervlak van ruim 200 m2 bevindt zich de nieuwste apparatuur van Technogym, een bar, zitgelegenheden, omkleedruimtes, douches en uiteraard behulpzaam en professioneel personeel.

 

H.I.I.T. 

H.I.I.T is een vorm van trainen waarbij je meerdere oefeningen opeenvolgend uitvoert, die gericht zijn op uithoudingsvermogen en kracht.

De oefeningen zijn zo samengesteld dat het hele lichaam een goede workout krijgt en dat binnen 45 minuten!

Motivatie is namelijk de sleutel om dingen te bereiken waarvan jij dacht nooit te kunnen doen. Denk je dat je moe bent en niks meer kunt, dan zorgt de trainer voor net dat extra beetje energie en kracht om toch door te zetten. Ook heb je natuurlijk de groep om je heen die ook zorgt voor die extra motivatie.

De H.I.I.T. wordt het gehele jaar door gegeven op ons buitenterrein. Hier kunnen we naast diverse materialen ook onze unieke obstacle baan gebruiken, met o.a monkey bar.  

Voor informatie over of het inschrijven voor de H.I.I.T.  kun je terecht bij onze balie.

 

 

 

 

hiit
hiit
hiit
hiit
hiit
hiit
hiit
hiit
hiit

High Intensity Interval Training.

HIIT is spieropbouwend & vetverbrandend

Een HIIT workout duurt slechts 20 minuten.

Keyme

Imke

Els

Thijs

Ik ben Keyme Bosman en ben onderdeel van dit leuke fitnesscentrum. Ik ben een echte sportliefhebber en wil graag mensen in beweging brengen. Naast het werken ben ik zelf ook erg actief en probeer ik 5 of 6 keer in de week te sporten. Binnen Fitnesscentrum Zevenaar ben ik actief als fitnessinstructeur en daarnaast geef ik ook de verschillende groepslessen zoals: H.I.I.T., kidsbootcamp en ouder- en kindbootcamp. Naast dit werk volg ik de studie Sportkunde om zo wat extra kennis op te doen. 

Keyme

KEYME ADVISEERT OOK:

Fitness

Grit

FCZ Circuittraining

Fit & Vitaal

Bootcamp

STERKER, GEZONDER & FITTER

REVIEWS

 

“Mijn favoriet: donderdagavond 18:00 de GRIT. 30 Min. Knallen, super fanatiek en met goede begeleiding. Heerlijk.”

Wibo Sanders

Lid sinds 2013

“In de ochtenden relaxt fitnessen. In de groepslessen gezellig samen sporten. Met name de GRIT les op donderdag is altijd pittig. o.l.v. Marije.”

René Elfrink

Lid sinds 2018

“Super leuke club, erg goede en persoonlijke sfeer, mooie accommodatie. Begonnen met spinnen, daarna fitness erbij. Toen de h.i.i.t. en later GRIT. Waardeer het persoonlijke en informele contact met de trainers. En onze favoriete docente is toch echt wel Marije ???? Ga zo door FCZ!”

Timon Padberg

Lid sinds 2015

“Warm, persoonlijk, gezellig en positief! Deze vier dingen  typeren de sfeer bij FCZ. De plek waar ik totaal los naar binnen ga en opgeladen, met een grote glimlach op mijn gezicht, weer naar buiten stap.”

Wietske Soeter

Lid sinds 2017

“Freestyle steps is favoriet en mijn vrijdagavond ‘uitje’. Goede sfeer, gezellig en nog lekker sporten ook. Top-les!”

Hanneke van Westerop

Lid sinds 2017

“FCZ is een erg toegankelijke sportschool. Vriendelijk en deskundig personeel, relaxte sfeer en leuke groepslessen op veel verschillende tijden. Sporten wordt bijna een hobby.”

Elles Droppers

Lid sinds 2011

Volg ons ook op social media

 

Work

H.I.I.T. BIJ FITNESS CENTRUM ZEVENAAR

MEEDOEN?

12 + 2 =

Openingstijden 

Maandag:       07:00 t/m 23:00 uur
Dinsdag:          07:00 t/m 23:00 uur
Woensdag      07:00 t/m 23:00 uur
Donderdag:   07:00 t/m 23:00 uur
Vrijdag:            07:00 t/m 23:00 uur
Zaterdag:        08:15 t/m 15:45 uur
Zaterdag:        08:15 t/m 15:45 uur

 

gratis proefles?