GROEPSLESSEN

KIDSBOOTCAMP

voor kinderen van verschillende leeftijden

BEWEGEN WAS NOG NOOIT ZO LEUK.

Ons pand is direct gelegen aan de A12 en bevindt zich op slechts 15 minuten afstand van Doesburg, Giesbeek, Westervoort, Didam, Duiven, Groessen en Angerlo. Op een oppervlak van ruim 200 m2 bevindt zich de nieuwste apparatuur van Technogym, een bar, zitgelegenheden, omkleedruimtes, douches en uiteraard behulpzaam en professioneel personeel.

 

Kidsbootcamp

Bij Fitnesscentrum Zevenaar bieden wij ook lessen aan voor kinderen.

Kidsbootcamp is er voor kinderen in de leeftijden van 6 jaar tot ongeveer 12 jaar. Tijdens de lessen wisselen we sport en spel af met survival en bootcamp. Een proefles is geheel gratis en onze kinderabonnementen zijn maandelijks opzegbaar. In het filmpje hiernaast kun je zien wat de les ongeveer inhoud. Heb je nog meer vragen dan horen wij uiteraard graag.

maandag
15:00 – 15:45

woensdag 
15:00-15:45 
15:45 – 16:30

zaterdag    
09:30 -10:15 
10:15 – 11:00  

 

Klimmen & klauteren!

Kinderbootcamp onder begeleiding.

The Backyard & more...

STERKER, GEZONDER & FITTER

ONZE INSTRUCTEUR(S)

 

Mijn naam is Els Joosten Na jaren in de paardenwereld gewerkt te hebben als stal en wedstrijdruiter heb ik een aantal jaren een kantoorbaan gehad. Altijd al veel interesse gehad in verschillende sporten en mijn fitness A diploma behaald en de opleiding tot Vitaliteit Coach gevolgd bij CHIVO opleidingen.
Na een aantal jaren bootcamps en functionele trainingen te hebben gegeven aan volwassenen ben ik begonnen als Fitness instructeur bij FCZ. Inmiddels werk ik bij Fitnesscentrum Zevenaar als coördinator van de fitness&groepslessen en geef ik veel trainingen aan kinderen en volwassen. De diversiteit in niveaus en doelgroepen vind ik echt fantastisch. Iedereen die zich inzet op zijn of haar eigen niveau geeft mij weer energie. Daarnaast hou ik me bezig met het organiseren van de verschillende evenementen op ons centrum.

Els

ELS ADVISEERT OOK:

Fitness

Grit

FCZ Circuittraining

Fit & Vitaal

Bootcamp

STERKER, GEZONDER & FITTER

REVIEWS

 

“Mijn favoriet: donderdagavond 18:00 de GRIT. 30 Min. Knallen, super fanatiek en met goede begeleiding. Heerlijk.”

Wibo Sanders

Lid sinds 2013

“In de ochtenden relaxt fitnessen. In de groepslessen gezellig samen sporten. Met name de GRIT les op donderdag is altijd pittig. o.l.v. Marije.”

René Elfrink

Lid sinds 2018

“Super leuke club, erg goede en persoonlijke sfeer, mooie accommodatie. Begonnen met spinnen, daarna fitness erbij. Toen de h.i.i.t. en later GRIT. Waardeer het persoonlijke en informele contact met de trainers. En onze favoriete docente is toch echt wel Marije ???? Ga zo door FCZ!”

Timon Padberg

Lid sinds 2015

“Warm, persoonlijk, gezellig en positief! Deze vier dingen  typeren de sfeer bij FCZ. De plek waar ik totaal los naar binnen ga en opgeladen, met een grote glimlach op mijn gezicht, weer naar buiten stap.”

Wietske Soeter

Lid sinds 2017

“Freestyle steps is favoriet en mijn vrijdagavond ‘uitje’. Goede sfeer, gezellig en nog lekker sporten ook. Top-les!”

Hanneke van Westerop

Lid sinds 2017

“FCZ is een erg toegankelijke sportschool. Vriendelijk en deskundig personeel, relaxte sfeer en leuke groepslessen op veel verschillende tijden. Sporten wordt bijna een hobby.”

Elles Droppers

Lid sinds 2011

Volg ons ook op social media

 

Work

KIDSBOOTCAMP BIJ FITNESSCENTRUM ZEVENAAR

MEEDOEN?

7 + 1 =

Openingstijden 

Maandag:       07:00 t/m 23:00 uur
Dinsdag:          07:00 t/m 23:00 uur
Woensdag      07:00 t/m 23:00 uur
Donderdag:   07:00 t/m 23:00 uur
Vrijdag:            07:00 t/m 23:00 uur
Zaterdag:        08:15 t/m 15:45 uur
Zaterdag:        08:15 t/m 15:45 uur

 

gratis proefles?