SPORTIEVE VERJAARDAGEN

kinderfeestjes

HET SPORTIEFSTE FEESTJE

Vier je verjaardag bij FCZ

Ons pand is direct gelegen aan de A12 en bevindt zich op slechts 15 minuten afstand van Doesburg, Giesbeek, Westervoort, Didam, Duiven, Groessen en Angerlo. Op een oppervlak van ruim 200 m2 bevindt zich de nieuwste apparatuur van Technogym, een bar, zitgelegenheden, omkleedruimtes, douches en uiteraard behulpzaam en professioneel personeel.

 

Kinderfeestjes

Op zoek naar een sportief kinderfeestje? Dan ben je bij Fitnesscentrum Zevenaar aan het juiste adres.

Een uitdagende bootcamp en obstacle training met een feestelijk tintje samen met je vriendjes en/of vriendinnetjes.

Tijdens de kinderfeestjes gaan we o.a. cadeaus verstoppen in The Backyard, schminken, de obstacle baan trotseren en is er een moment waarop er vrij gespeeld kan worden in The Backyard.

Van al dat sporten krijgen de kinderen natuurlijk honger. Daarom is het mogelijk om het feestje uit te breiden met een tafel voor friet en snacks.

Benieuwd naar de verdere mogelijkheden? Mail dan naar info@fitnesscentrumzevenaar.nl

Sportieve verjaardagsfeestjes bij FCZ.

Cadeautjes verstoppen in The Backyard.

Frietjes, kroketten & frikandellen!

Persoonlijk, GEZONDER & FITTER

ONZE KINDERFEESTJE INSTRUCTEURS

 

Ik ben Keyme Bosman en ben onderdeel van dit leuke fitnesscentrum. Ik ben een echte sportliefhebber en wil graag mensen in beweging brengen. Naast het werken ben ik zelf ook erg actief en probeer ik 5 of 6 keer in de week te sporten. Binnen Fitnesscentrum Zevenaar ben ik actief als fitnessinstructeur en daarnaast geef ik ook de verschillende groepslessen zoals: H.I.I.T., kidsbootcamp en ouder- en kindbootcamp. Naast dit werk volg ik de studie Sportkunde om zo wat extra kennis op te doen. 

Keyme

keyme ADVISEERT OOK:

Fitness

Grit

FCZ Circuittraining

Fit & Vitaal

Bootcamp

STERKER, GEZONDER & FITTER

REVIEWS

 

“Mijn favoriet: donderdagavond 18:00 de GRIT. 30 Min. Knallen, super fanatiek en met goede begeleiding. Heerlijk.”

Wibo Sanders

Lid sinds 2013

“In de ochtenden relaxt fitnessen. In de groepslessen gezellig samen sporten. Met name de GRIT les op donderdag is altijd pittig. o.l.v. Marije.”

René Elfrink

Lid sinds 2018

“Super leuke club, erg goede en persoonlijke sfeer, mooie accommodatie. Begonnen met spinnen, daarna fitness erbij. Toen de h.i.i.t. en later GRIT. Waardeer het persoonlijke en informele contact met de trainers. En onze favoriete docente is toch echt wel Marije ???? Ga zo door FCZ!”

Timon Padberg

Lid sinds 2015

“Een supermooie sportschool, met de nieuwste apparatuur en behulpzaam personeel. Op slechts 6 minuten vanaf Doesburg. Ideaal!

Ferry van Middelkoop

Lid sinds 2016

“Het nieuwe pand is werkelijk té gaaf. Zonder meer een van de, al dan niet de mooiste sportschool in de regio. En op slecht 10 minuten van Duiven! Ideaal.”

Rutger Rietbergh

Lid sinds 2016

“De 60 day challenge was zwaar, maar ik ben blij dat ik hem heb gedaan. Ik ben nog nooit zo fit geweest!”

Daphne van Middelkoop

Lid sinds: 2016

Volg ons ook op social media