GROEPSLESSEN

Minisports

voor kinderen van 3 t/m 6 jaar

BEWEGEN WAS NOG NOOIT ZO LEUK.

Ons pand is direct gelegen aan de A12 en bevindt zich op slechts 15 minuten afstand van Doesburg, Giesbeek, Westervoort, Didam, Duiven, Groessen en Angerlo. Op een oppervlak van ruim 200 m2 bevindt zich de nieuwste apparatuur van Technogym, een bar, zitgelegenheden, omkleedruimtes, douches en uiteraard behulpzaam en professioneel personeel.

 

MINISPORTS

 

* i.v.m. het coronavirus hebben we tijdelijk geen MINISPORTS lessen op het rooster staan.

Naast de KIDSSPORTS lessen voor kinderen vanaf 6 jaar bieden we ook een leuke groepsles voor de kleinere sportievelingen. 

Namelijk de MINISPORTS Lessen.  Deze les is voor kinderen van 3 tot 6 jaar. 

Mikken, werpen, vangen, klimmen en klauteren eigenlijk alles wat een kind thuis niet mag kan bij ons wel, met als doel om de kinderen vrijer te laten bewegen en de motoriek te verbeteren. 

 Tijdens deze les gaan wij op  spelenderwijs aan het uithoudingsvermogen, de coördinatie, de lenigheid en de ontwikkeling van de kinderen werken.

Tijdens de lessen wisselen we sport en spel af met dans en evenwichtsbeheersing.

Een proefles is geheel gratis en onze kinderabonnementen zijn maandelijks opzegbaar. Heeft u nog meer vragen dan horen wij uiteraard graag van u. 

 

 

minisports
mini sports

Dansen & bewegen op muziek.

Diverse spelletjes met beweging.

Helpt bij het ontwikkelen van de motoriek van de kinderen.

Mijn naam is Els Joosten Na jaren in de paardenwereld gewerkt te hebben als stal en wedstrijdruiter heb ik een aantal jaren een kantoorbaan gehad. Altijd al veel interesse gehad in verschillende sporten en mijn fitness A diploma behaald en de opleiding tot Vitaliteit Coach gevolgd bij CHIVO opleidingen.
Na een aantal jaren bootcamps en functionele trainingen te hebben gegeven aan volwassenen ben ik begonnen als Fitness instructeur bij FCZ. Inmiddels werk ik bij Fitnesscentrum Zevenaar als coördinator van de fitness&groepslessen en geef ik veel trainingen aan kinderen en volwassen. De diversiteit in niveaus en doelgroepen vind ik echt fantastisch. Iedereen die zich inzet op zijn of haar eigen niveau geeft mij weer energie. Daarnaast hou ik me bezig met het organiseren van de verschillende evenementen op ons centrum.

Els

ELS ADVISEERT OOK:

Fitness

Grit

FCZ Circuittraining

Fit & Vitaal

Bootcamp

STERKER, GEZONDER & FITTER

REVIEWS

 

“Warm, persoonlijk, gezellig en positief! Deze vier dingen  typeren de sfeer bij FCZ. De plek waar ik totaal los naar binnen ga en opgeladen, met een grote glimlach op mijn gezicht, weer naar buiten stap.”

Wietske Soeter

Lid sinds 2017

“Freestyle steps is favoriet en mijn vrijdagavond ‘uitje’. Goede sfeer, gezellig en nog lekker sporten ook. Top-les!”

Hanneke van Westerop

Lid sinds 2017

“FCZ is een erg toegankelijke sportschool. Vriendelijk en deskundig personeel, relaxte sfeer en leuke groepslessen op veel verschillende tijden. Sporten wordt bijna een hobby.”

Elles Droppers

Lid sinds 2011

“Een supermooie sportschool, met de nieuwste apparatuur en behulpzaam personeel. Op slechts 6 minuten vanaf Doesburg. Ideaal!

Ferry van Middelkoop

Lid sinds 2016

“Het nieuwe pand is werkelijk té gaaf. Zonder meer een van de, al dan niet de mooiste sportschool in de regio. En op slecht 10 minuten van Duiven! Ideaal.”

Rutger Rietbergh

Lid sinds 2016

“De 60 day challenge was zwaar, maar ik ben blij dat ik hem heb gedaan. Ik ben nog nooit zo fit geweest!”

Daphne van Middelkoop

Lid sinds: 2016

Volg ons ook op social media

 

Work

MINISPORTS BIJ FITNESSCENTRUM ZEVENAAR

MEEDOEN?

Openingstijden 

Maandag:       07:00 t/m 23:00 uur
Dinsdag:          07:00 t/m 23:00 uur
Woensdag      07:00 t/m 23:00 uur
Donderdag:   07:00 t/m 23:00 uur
Vrijdag:            07:00 t/m 23:00 uur
Zaterdag:        08:15 t/m 15:45 uur
Zaterdag:        08:15 t/m 15:45 uur

 

gratis proefles?