Judo Nieuws

Hier vind je het laatste nieuws omtrent onze judolessen.
Heb je vragen? Bel of mail ons gerust!

Vakantie en examen maart 2022

Tijdens de vakantie is er GEEN JUDO. Kinderen kunnen WEL gratis meedoen met de kidslessen. Opgeven is wel verplicht zodat wij voor voldoende begeleiding kunnen zorgen tijdens deze lessen.

woensdag 2 maart   is er GEEN judo
zaterdag 5 maart  is er GEEN judo

Aanmelden voor de kidslessen kan via de sportivity app of door te mailen of te bellen naar Fitnesscentrum Zevenaar.

Op 12 maart hebben we het halfjaarlijkse judoexamen.
Op 26 feburari zullen we een nieuwsbrief meegeven met uitleg over dit examen.

De judoka’s van 5 tm 10 jaar die het leuk vinden nog een keer extra te trainen voor het examen mogen op woensdag 9 maart van 15.00 tot 16.00 meetrainen met de woensdagles. Graag wel aanmelden van te voren.

 

 

 

Vakantie december/januari

Tijdens de vakantie is er GEEN JUDO. Kinderen kunnen WEL gratis meedoen met de kidslessen. Opgeven is wel verplicht zodat wij voor voldoende begeleiding kunnen zorgen tijdens deze lessen.

De dagen dat er GEEN JUDO is:

zaterdag 25 december
woensdag 29 december
zaterdag 1 januari
woensdag 5 januari
woensdag 12 januari

Aanmelden voor de kidslessen kan via de sportivity app of door te mailen of te bellen naar Fitnesscentrum Zevenaar.

 

Nieuwsbrief oktober 2021

 

 Hallo Judoka’s, ouders en verzorgers,

Bij deze de nieuwsbrief van oktober 2021. Alle informatie in deze nieuwsbrief is ook terug te vinden op onze website.

Nieuwe lesdag
We beginnen deze brief met een leuk nieuwtje! Er komt namelijk een nieuwe judoles op ons rooster! Vanaf 10 november starten we met judo op woensdag.
Deze les is voor de leeftijd 5/8 jaar. De judoka’s in die leeftijdsgroep kunnen dus van dag wisselen of eventueel een keer een les inhalen op woensdag als ze een zaterdag niet kunnen.
Ook zouden de judoka’s van 5/8 jaar 2x in de week kunnen judoën er komt dan een bedrag van 5 euro op het vaste maandbedrag. Deze nieuwe lessen zullen, net als op zaterdag, door Mirjam worden gegeven.

Vakantie
Tijdens de vakanties is er GEEN judo. De judoka’s kunnen in de hele vakantieweek meedoen met de kidssports lessen. Het rooster van de kidssports lessen vind je op onze website.
Opgeven voor deze lessen is verplicht. De data waarop er geen judolessen zijn kun je ook vinden op onze website onder de kop JUDO.

Er is GEEN judo op:

zaterdag 30 oktober

zaterdag 25 december
woensdag 29 december
zaterdag 1 januari
woensdag 5 januari

Vanentoernooi
Naast deze nieuwsbrief krijgen de judoka’s tussen van 6 t/m 14 jaar een uitnodiging mee voor het Vanentoernooi. Het Vanentoernooi is een serie van wedstrijden, die bedoeld zijn voor judoka´s die geen of nauwelijks ervaring hebben met wedstrijden (beginners). Maximaal groene-band. Met daarop volgend het Vanen+ toernooi.

Deze brief is ook te vinden op onze website. Opgeven voor het vanentoernooi kan tot 6 november. Het eerste vanentoernooi zal plaatsvinden op 21 november 2021 in Sporthal de kolkstede kolkstedeweg 5 7037 CT beek.

Sportivity app
Het afmelden voor een les kan via de mail maar ook via onze sportivity app.
Voor deze app heeft de judoka een eigen emailadres nodig. (mocht je als ouder/verzorger bij ons sporten heb je voor je kind dus een ander mailadres nodig om de app te kunnen gebruiken) Wil je gebruik maken van deze app laat het ons weten via de mail.

Informatie/nieuws
Alle informatie uit onze nieuwsbrieven is te vinden op onze website onder de kop judo/nieuws.
Sinds ons laatste judo-examen zijn we een besloten facebookgroep gestart. Hier zullen we de komende tijd leuke nieuwtjes en informatie met jullie delen.
We willen hiervoor o.a. een aantal leerzame en korte filmpjes opnemen. Mocht je als ouder/verzorger niet willen dat jouw zoon/dochter in beeld komt geef dit dan aan via de e-mail.

Versoepelingen
We willen een ieder er op attenderen dat ouders/verzorgers van alle groepen weer van harte welkom zijn in ons centrum. Wel willen we vragen het looppad voor de judozaal vrij te houden i.v.m. overige sporters en niet voor de judozaal te blijven kijken gedurende de les. Wil je je zoon/dochter toch graag zien judoën kan dit op het tv-scherm dat beneden in onze horeca hangt.

Voor vragen, opmerkingen of het doorgeven van gegevens kun je mailen naar: judo@fitnesscentrumzevenaar.nl

Ten slotte wensen wij iedereen een hele fijne vakantie. Tot 6 november!

Sportieve groet,

Mirjam en Lydia

Vanentoernooi en vanen+toernooi

UITNODIGING VANEN&VANEN+TOERNOOI
STICHTING JUDO DE LIEMERS ZONDAG 21 NOVEMBER

Aan alle judoka´s van 6 tot en met 14 jaar
Wat is een vanentoernooi ?
Een vanentoernooi is een serie van wedstrijden, die bedoeld zijn voor judoka´s die geen of nauwelijks ervaring hebben met wedstrijden (beginners). Maximaal groene-band.
Wat is een vanen+toernooi ?
Het vanen+toernooi is een serie van wedstrijden, die bedoeld zijn voor judoka’s die al wat meer wedstrijdervaring hebben. Het toernooi staat open voor de judoka die in de categorie -12 al de zwarte vaan heeft gehaald en de judoka die valt in de
categorie -15 t/m bruine-band.
Hoe gaat het in zijn werk ?
Het is de bedoeling om tijdens deze wedstrijden zoveel mogelijk punten te behalen.
Elke 50 punten levert een vaan op. Deze vanen hebben de kleuren van de judobanden.
Het vanen+ toernooi gaat verder met een bronzen, zilveren en goudenvaan.
Hoe lang duren deze toernooien ?
Het eerste blok is van 09:00 uur t/m 10:30 uur, 2e van 10.45 uur t/m 12.15 uur en 3e van 12.30 uur t/m 13.30 uur. Afhankelijk van het aantal deelnemers kan dit aangepast worden. De poules worden niet groter dan 7 judoka´s. Je speelt dus maximaal 6 wedstrijden per keer.
Wat kost het ?
Het eerste vanentoernooi  is GRATIS.
Het eerste vanentoernooi zal plaatsvinden op 21 november 2021 in Sporthal de kolkstede kolkstedeweg 5 7037 CT beek.
Inschrijven
Je kunt inschrijven via het onderstaand strookje in te leveren bij Mirjam of de informatie op het strookje te mailen naar judo@fitnesscentrumzevenaar.nl. De inschrijving sluit op 06 november.

=====================================================================
VANEN&VANEN+TOERNOOI
NAAM:
J/M
Geboorte Datum
Gewicht
Kleur band en slip
Emailadres
Doet mee aan het vanentoernooi/vanen+toernooi (doorhalen wat niet van toepassing is)

Extra lesdag

Vanaf 10 oktober starten we met een nieuwe judoles/dag.
Naast onze al bestaande judodag op zaterdag zullen we per 10 oktober uit gaan breiden met een tweede judoles op WOENSAG van 15:00 uur tot 16:00 uur.
Deze les is voor de leeftijd 5/8 jaar. De judoka’s in die leeftijdsgroep kunnen dus van dag wisselen of eventueel een keer een les inhalen op woensdag als ze een zaterdag niet kunnen.
Ook zouden de judoka’s van 5/8 jaar 2x in de week kunnen judoën er komt dan een bedrag van 5 euro op het vaste maandbedrag. Deze nieuwe lessen zullen, net als op zaterdag, door Mirjam worden gegeven.

Facebook-groep FCZJUDO

Wist je dat FCZ een eigen Judo-groep heeft op Facebook?

Hier zijn is bijvoorbeeld een livestream te volgen van onze judo examens of informatie te vinden rondom de judo.

de groep kun je vinden op door HIER te klikken.

Start Nieuwe judoseizoen

YES -Het nieuwe seizoen gaat weer van start.
De eeste les zal plaatsvinden op zaterdag 11 september 2021.

De lestijden blijven hetzelfde als vorige seizoen. Er zullen een aantal judoka’s worden doorgeschoven naar een nieuwe groep. Degene voor wie dit geldt, ontvangen een mail met de nieuwe groep/lestijd.

Betreffende de coronamaatregelen hebben we geen wijzigingen doorgevoerd en blijven dezelfde regels gelden als voor de vakantie. Dat houdt in dat van de eerste groep de judoka’s bij de zaal mogen worden afgezet en opgehaald. Voor de overige groepen geldt (vooralsnog) dat ze bij de deur/het poortje afgezet dienen te worden.

In de loop van het seizoen zullen we weer een vriendjes/vriendinnetjes les houden. Heeft jouw zoon/dochter nu al een vriendje of  vriendinnetje die een les zou willen proberen laat het ons dan weten! Dan plannen we een gratis proefles in.

Heeft jouw zoon/dochter in de vakantie een flinke groeispurt gemaakt en past het judopak niet meer? Wij hebben diverse maten op voorraad. Bestellen kan via de mail of bij ons aan de balie.

Heb je verder nog vragen over de judolessen neem dan contact met ons op via judo@fitnesscentrumzevenaar.nl