Voor wie is de GelrePas?
De gemeenten die de GelrePas verstrekken zijn: Zevenaar (vanaf januari 2016), Arnhem, Duiven, Overbetuwe (Elst en omstreken), Rheden en Westervoort. De Gelrepas is voor kinderen waarvan de ouder(s) een bijstandsuitkering ontvangen van hun gemeente. Ook volwassenen die een ander inkomen ontvangen, tot ten hoogste 110% van de bijstandsnorm, kunnen voor de pas in aanmerking komen.

Kinderen/jongeren tot 18 jaar met een GelrePas die lid zijn of willen worden van een fitnesscentrum hoeven hun contributie niet (geheel) zelf te betalen. Via de gemeente Arnhem wordt de contributie betaald. Voor de vergoeding wordt een maximum van € 225,,- per kind/jongere (per jaar) gehanteerd.

Voor volwassen (vanaf 18 jaar) ontvangt het fitnesscentrum 50% van het lidmaadschapsgeld, ook met een maximale vergoeding van € 402, – inclusief groepslessen (per jaar) of  € 342, – exclusief groepslessen (per jaar). De vergoeding geldt voor het lidmaatschap van maximaal één vereniging/sportgelegenheid per jaar. Het bedrag dat niet wordt vergoed, zal het fitnesscentrum bij het lid zelf incasseren.

Wat kost een abonnement voor u?

Voorbeeld:
Tot 18 jaar: Totaal: € 225,- Dit bedrag wordt vergoedt door de gemeente.

Vanaf 18 jaar exclusief groepslessen: Onberperkt sporten exclusief groepslessen € 15.50 per maand. De rest van het bedrag wordt vergoedt door de gemeente.

Vanaf 18 jaar inclusief groepslessen: Onberperkt sporten inclusief groepslessen € 18.25 per maand. De rest van het bedrag wordt vergoedt door de gemeente.

Lid worden?
Als je je wilt inschrijven bij Fitnesscentrum zevenaar kun je aangeven dat je in het bezit bent van een Gelrepas. Naast het inschrijfformulier lever je dan een fotokopie van de pas aan of  stuur een e-mail naar info@fitnesscentrumzeenaar.nl met daarin de fotokopie.
Fitnesscentrum Zevenaar meldt dit bij de gemeente en zorgt voor de betaling.
De (gedeeltelijke) vrijstelling tot het betalen van het lidmaatschap wordt pas definitief nadat de contributie door de gemeente Arnhem aan Fitnesscentrum Zevenaar is voldaan.

Bestaande leden:
Ook bestaande leden kunnen aangeven dat zij in het bezit zijn van een geldige GelrePas. Deze pas s.v.p. mailen naar info@fitnesscentrumzevenaar.nl.

Aan bovenstaande informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

De pas kan aangevraagd worden op de website van LoketWWZ aanvragen.