groepslessen

ouder & kind bootcamp

HELAAS TIJDELIJK NIET MOGELIJK.

i.v.m. het coronavirus en de bijbehorende maatregelen van het RIVM zijn bepaalde lessen tijdelijk niet mogelijk om aan te bieden.
Deze zullen na het versoepelen van de maatregelen weer terugkomen.

EEN LEUKE ACTIVITEIT VOOR OUDER & KIND

BEWEGEN WAS NOG NOOIT ZO LEUK.

Ons pand is direct gelegen aan de A12 en bevindt zich op slechts 15 minuten afstand van Doesburg, Giesbeek, Westervoort, Didam, Duiven, Groessen en Angerlo. Op een oppervlak van ruim 200 m2 bevindt zich de nieuwste apparatuur van Technogym, een bar, zitgelegenheden, omkleedruimtes, douches en uiteraard behulpzaam en professioneel personeel.

 

ouder & kiND bootcamp 

Bij Fitnesscentrum Zevenaar bieden wij ook lessen aan voor ouders & kinderen samen. 

Ouder en kind bootcamp  is er voor kinderen vanaf de leeftijd vanaf 6 jaar. Tijdens de lessen wisselen we sport en spel af met survival en bootcamp. Een proefles is geheel gratis en onze kinderabonnementen zijn maandelijks opzegbaar. In het filmpje hiernaast kunt u zien wat de les ongeveer inhoud. Heeft u nog meer vragen dan horen wij uiteraard graag van u. 

woensdag  15:00-16:00 6 t/m 12jr 
                  16:00 -17:00 6 t/m 12jr

zaterdag    10:00 -11:00 6 t/m 12 jr
                   11:00-12:00 6 t/m 12jr 

 

 

 

Bewegen met plezier!

Oefeningen ter verbetering van de motoriek.

Ontwikkelen van zelfvertrouwen.

Mijn naam is Els Joosten Na jaren in de paardenwereld gewerkt te hebben als stal en wedstrijdruiter heb ik een aantal jaren een kantoorbaan gehad. Altijd al veel interesse gehad in verschillende sporten en mijn fitness A diploma behaald en de opleiding tot Vitaliteit Coach gevolgd bij CHIVO opleidingen.
Na een aantal jaren bootcamps en functionele trainingen te hebben gegeven aan volwassenen ben ik begonnen als Fitness instructeur bij FCZ. Inmiddels werk ik bij Fitnesscentrum Zevenaar als coördinator van de fitness&groepslessen en geef ik veel trainingen aan kinderen en volwassen. De diversiteit in niveaus en doelgroepen vind ik echt fantastisch. Iedereen die zich inzet op zijn of haar eigen niveau geeft mij weer energie. Daarnaast hou ik me bezig met het organiseren van de verschillende evenementen op ons centrum.

Els

ELS ADVISEERT OOK:

Fitness

Grit

FCZ Circuittraining

Fit & Vitaal

Bootcamp

STERKER, GEZONDER & FITTER

REVIEWS

 

“Mijn favoriet: donderdagavond 18:00 de GRIT. 30 Min. Knallen, super fanatiek en met goede begeleiding. Heerlijk.”

Wibo Sanders

Lid sinds 2013

“In de ochtenden relaxt fitnessen. In de groepslessen gezellig samen sporten. Met name de GRIT les op donderdag is altijd pittig. o.l.v. Marije.”

René Elfrink

Lid sinds 2018

“Super leuke club, erg goede en persoonlijke sfeer, mooie accommodatie. Begonnen met spinnen, daarna fitness erbij. Toen de h.i.i.t. en later GRIT. Waardeer het persoonlijke en informele contact met de trainers. En onze favoriete docente is toch echt wel Marije ???? Ga zo door FCZ!”

Timon Padberg

Lid sinds 2015

“Een supermooie sportschool, met de nieuwste apparatuur en behulpzaam personeel. Op slechts 6 minuten vanaf Doesburg. Ideaal!

Ferry van Middelkoop

Lid sinds 2016

“Het nieuwe pand is werkelijk té gaaf. Zonder meer een van de, al dan niet de mooiste sportschool in de regio. En op slecht 10 minuten van Duiven! Ideaal.”

Rutger Rietbergh

Lid sinds 2016

“De 60 day challenge was zwaar, maar ik ben blij dat ik hem heb gedaan. Ik ben nog nooit zo fit geweest!”

Daphne van Middelkoop

Lid sinds: 2016

Volg ons ook op social media

 

Work

OUDER & KIND BOOTCAMP BIJ FITNESSCENTRUM ZEVENAAR

MEEDOEN?

10 + 14 =

Openingstijden 

Maandag:       07:00 t/m 23:00 uur
Dinsdag:          07:00 t/m 23:00 uur
Woensdag      07:00 t/m 23:00 uur
Donderdag:   07:00 t/m 23:00 uur
Vrijdag:            07:00 t/m 23:00 uur
Zaterdag:        08:15 t/m 15:45 uur
Zaterdag:        08:15 t/m 15:45 uur

 

gratis proefles?