fitnesscentrum zevenaar

personal training

INDIVIDUELE TRAININGEN

training op maat

Ons pand is direct gelegen aan de A12 en bevindt zich op slechts 15 minuten afstand van Doesburg, Giesbeek, Westervoort, Didam, Duiven, Groessen en Angerlo. Op een oppervlak van ruim 200 m2 bevindt zich de nieuwste apparatuur van Technogym, een bar, zitgelegenheden, omkleedruimtes, douches en uiteraard behulpzaam en professioneel personeel.

 

PERSONAL TRAINING

Nieuwe klanten van Fitnesscentrum Zevenaar krijgen tijdens de eerste introductieles begeleiding van een fitnessinstructeur. Deze maakt een sportprogramma op maat, waarmee je zelf aan de slag gaat in de fitness. Tussentijds evalueer je met de fitnessinstructeurs hoe het gaat en stuur je bij waar nodig. Personal training gaat nog een stapje verder. Dit is één-op-één begeleiding, waarbij de personal trainer je het gehele uur helpt bij je training en motiveert.

Steeds meer mensen schakelen een Personal Trainer in om ervoor te zorgen dat ze hun doelen halen.

Een Personal trainer is er niet alleen voor die uitdagende training maar werkt samen met jou naar een nieuwe leefstijl toe. Het aandachtig letten op de juiste manier van bewegen en kennis over het menselijk lichaam zorgen ervoor dat jij jouw doelstelling behaald. Op deze manier ben jij straks fitter, sterker, gezonder en zit je beter in je vel! Samen gaan we werken naar dit ultieme goede gevoel!

Personal Training zit niet bij het lidmaatschap inbegrepen. De kosten voor een personal trainer zijn per uur.  Voor Personal Training bij Fitnesscentrum Zevenaar staan Mike en Thijs graag voor je klaar om je te helpen. Er zijn nog een aantal plekken beschikbaar. Neem nu vrijblijvend contact op met onze personal trainers door te mailen naar:  m.lalesse@fitnesscentrumzevenaar.nl of t.vanmierlo@fitnesscentrumzevenaar.nl

Naast Personal training in onze fitnessruimte is het ook mogelijk om Personal Bokszaktraining te volgen. Hiervoor zijn verschillende bokszaktraingers beschikbaar. Meer informatie is aan te vragen via m.lalesse@fitnesscentrumzevenaar.nl 

Daarnaast kun je ook terecht bij onze partner Lesley Verwoord van Personal training & Projects

 

Persoonlijke aandacht.

Op maat gemaakte trainingschema's.

Training door gecertificeerde instructeurs

STERKER, GEZONDER & FITTER

ONZE PERSONAL TRAINERS

 

Mike

Thijs

Graag stel ik mijzelf even voor, mijn naam is Mike en ik ben sinds juli 2012 actief als gediplomeerd fitnessinstructeur, Personal Trainer en Les Mills GRIT trainer bij Fitnesscentrum Zevenaar.

Ik heb mijzelf altijd bezig gehouden met verschillende sporten maar de meeste sporturen besteed ik toch wel aan krachttraining. Ook geef ik sinds januari 2020 Les Mills GRIT met ontzettend veel plezier, deze intensieve workout gaat jou gegarandeerd helpen naar een fitter lichaam én leven.

Mijn passie in dit vak ligt bij het coachen van mensen naar een betere levensstijl. Niet alleen op sportief gebied maar met alles waar je dagelijks in aanraking mee komt!

Als mensen iets willen weten over krachttraining of klaar zijn voor die lifestyle switch, ben ik de persoon bij wie ze aan de bel kunnen trekken. Ik ben gemotiveerd, energiek en blijf mijzelf graag ontwikkelen op het gebied van coachen en sport!

Mike

Mijn naam is Thijs  al jaren lang een bekend gezicht binnen ons centrum. Afgestudeerd als bewegingsagoog heb ik veel doelgroepen voor mijn neus gehad. Hierdoor heb ik een sterk analytisch vermogen waarbij ik snel een goede inschatting kan maken. 

Na een aantal jaar als fitnesstrainer heb ik gemerkt dat mijn grootste passie zit in het begeleiden van mensen naar hun fysieke doel! Hierbij vind ik het belangrijk om een realistisch doel te stellen zodat het voor de klant is vol te houden. Dit niet voor even maar een heel leven!

“Mijn sterke punten als trainer zijn openheid, ik oordeel niet snel over mensen, geduld en doorzettingsvermogen. Hiernaast ervoor zorgen dat mensen met mensen positieve energie de deur uit gaan, zelfs als ze vermoeid binnen komen!”

Thijs

STERKER, GEZONDER & FITTER

REVIEWS

 

“Mijn favoriet: donderdagavond 18:00 de GRIT. 30 Min. Knallen, super fanatiek en met goede begeleiding. Heerlijk.”

Wibo Sanders

Lid sinds 2013

“In de ochtenden relaxt fitnessen. In de groepslessen gezellig samen sporten. Met name de GRIT les op donderdag is altijd pittig. o.l.v. Marije.”

René Elfrink

Lid sinds 2018

“Super leuke club, erg goede en persoonlijke sfeer, mooie accommodatie. Begonnen met spinnen, daarna fitness erbij. Toen de h.i.i.t. en later GRIT. Waardeer het persoonlijke en informele contact met de trainers. En onze favoriete docente is toch echt wel Marije ???? Ga zo door FCZ!”

Timon Padberg

Lid sinds 2015

“Warm, persoonlijk, gezellig en positief! Deze vier dingen  typeren de sfeer bij FCZ. De plek waar ik totaal los naar binnen ga en opgeladen, met een grote glimlach op mijn gezicht, weer naar buiten stap.”

Wietske Soeter

Lid sinds 2017

“Freestyle steps is favoriet en mijn vrijdagavond ‘uitje’. Goede sfeer, gezellig en nog lekker sporten ook. Top-les!”

Hanneke van Westerop

Lid sinds 2017

“FCZ is een erg toegankelijke sportschool. Vriendelijk en deskundig personeel, relaxte sfeer en leuke groepslessen op veel verschillende tijden. Sporten wordt bijna een hobby.”

Elles Droppers

Lid sinds 2011