groepslessen

SPINNING

FITTER, GEZONDER, STERKER.

BEWEGEN WAS NOG NOOIT ZO LEUK.

Ons pand is direct gelegen aan de A12 en bevindt zich op slechts 15 minuten afstand van Doesburg, Giesbeek, Westervoort, Didam, Duiven, Groessen en Angerlo. Op een oppervlak van ruim 200 m2 bevindt zich de nieuwste apparatuur van Technogym, een bar, zitgelegenheden, omkleedruimtes, douches en uiteraard behulpzaam en professioneel personeel.

 

SPINNING 

Sinds 6 november 2018 is onze spinningzaal uitgerust met 25 spiksplinternieuwe BODYBIKE SMART+ fietsen. 

Spinning is de indoor cycling workout waarbij je rijdt op het ritme van krachtige muziek.
Ga het parcours op die het peloton leidt door heuvels, vlakke landschappen, bergtoppen, tijdritten en interval training. Ontdek de atleet in jezelf! Breng je endorfinepeil zo hoog als je kunt en zweet en verbrandt zoveel mogelijk.

Hoe fit moet je zijn alvorens je kunt deelnemen?

Dat is mooie van spinning: jouw fiets, jouw training! Je kunt zelf de intensiteit van de training bepalen, zodat renners met uiteenlopende conditieniveaus samen kunnen fietsen. Hoe vaker je fietst, des te fitter je wordt.

De lessen worden gegeven door regionale top instructeurs Cheyenne Holtrop, Theo van der Staak en Jarno Wanders.    

BODY BIKE SPINNING CYCLES

Calorieën verbranden!

Gecertificeerde Spinning instructeurs.

Jarno

Theo

Cheyenne

Mijn naam is Jarno Wanders, als geboren Zevenaarder zal ik voor velen een bekend gezicht zijn. Na een aantal jaren verschillende functies ingevuld te hebben binnen de fitnessbranche werd het voor mij al snel duidelijk dat het runnen van een fitnesscentrum wel eens net zo interessant kon zijn. Op onze vorige locatie aan de James Wattstraat in Zevenaar en ontstond in 2011 Fitnesscentrum Zevenaar B.V. Hier zijn we na 6 jaar van exceptionele groei verhuisd naar ons huidige hypermoderne pand aan de Mercurion 5. 

Het alledaagse contact met onze leden, het aansturen en zien groeien van mijn enthousiaste team vind ik de mooiste onderdelen van het vak. Daarnaast probeer ik als directeur samen met mijn collega’s het centrum en daarmee de service aan u optimaal draaiende te houden. 

Jarno

jarno ADVISEERT OOK:

Fitness

Spinning

The Backyard

Fit & Vitaal

H.I.I.T.

Indoor Cyclinginstructeur! Voor mij niet zomaar een job maar van mijn passie mijn beroep gemaakt! Voor de deelnemers dé ideale les als je wilt werken aan een betere conditie en een sterker lichaam. Samen op lekkere, opzwepende muziek gaan we in één uur van de start naar de finish! 600-700 calorieën verder stap je af van je bike en kun je de hele wereld aan! Het gevoel van een les kan ik wel proberen te beschrijven maar moet je eigenlijk gewoon beleven! Ik zie je graag in één van de vele groepslessen. (Wist je dat Indoor Cycling de les is, die de meeste keren op het lesrooster staat en ook de drukstbezochte groepsles is? Da’s niet voor niets!!!)

Theo

THEO ADVISEERT OOK:

Fitness

Spinning

The Backyard

Fit & Vitaal

H.I.I.T.

STERKER, GEZONDER & FITTER

REVIEWS

 

 

“Mijn favoriet: donderdagavond 18:00 de GRIT. 30 Min. Knallen, super fanatiek en met goede begeleiding. Heerlijk.”

Wibo Sanders

Lid sinds 2013

“In de ochtenden relaxt fitnessen. In de groepslessen gezellig samen sporten. Met name de GRIT les op donderdag is altijd pittig. o.l.v. Marije.”

René Elfrink

Lid sinds 2018

“Super leuke club, erg goede en persoonlijke sfeer, mooie accommodatie. Begonnen met spinnen, daarna fitness erbij. Toen de h.i.i.t. en later GRIT. Waardeer het persoonlijke en informele contact met de trainers. En onze favoriete docente is toch echt wel Marije ???? Ga zo door FCZ!”

Timon Padberg

Lid sinds 2015

“Een supermooie sportschool, met de nieuwste apparatuur en behulpzaam personeel. Op slechts 6 minuten vanaf Doesburg. Ideaal!

Ferry van Middelkoop

Lid sinds 2016

“Het nieuwe pand is werkelijk té gaaf. Zonder meer een van de, al dan niet de mooiste sportschool in de regio. En op slecht 10 minuten van Duiven! Ideaal.”

Rutger Rietbergh

Lid sinds 2016

“De 60 day challenge was zwaar, maar ik ben blij dat ik hem heb gedaan. Ik ben nog nooit zo fit geweest!”

Daphne van Middelkoop

Lid sinds: 2016

Volg ons ook op social media

 

Work

SPINNING BIJ FITNESSCENTRUM ZEVENAAR

MEEDOEN?

8 + 12 =

Openingstijden 

Maandag:       07:00 t/m 23:00 uur
Dinsdag:          07:00 t/m 23:00 uur
Woensdag      07:00 t/m 23:00 uur
Donderdag:   07:00 t/m 23:00 uur
Vrijdag:            07:00 t/m 23:00 uur
Zaterdag:        08:15 t/m 15:45 uur
Zaterdag:        08:15 t/m 15:45 uur

 

gratis proefles?