Brittany van Beek
Squat Challenge

Op 9 januari 2021 zal Brittany Van Beek een Squat challenge houden bij Fitnesscentrum Zevenaar.

Wie ze is, waarom ze deze challenge gaat doen en hoe de challenge er uit komt te zien lees je hier.

 

Met deze challenge wil Brittany zoveel mogelijk geld op halen voor het goede doel. Wil jij haar steunen? Onder aan deze pagina vind je de informatie over het doneren.

 

 

Brittany van Beek
23 jaar – Komt uit Zevenaar

Momenteel ben ik in de running voor Miss Beauty of Gelderland. Graag wil ik het stigma rondom een miss verkiezing doen verdwijnen en laten zien dat vrouwen niet alleen mooi kunnen zijn maar vooral ook heel sterk, zowel fysiek als mentaal! In mijn eigen proces heeft het sporten mij enorm gelopen, en ook daarom wil ik mezelf nu op dit gebied uitdagen.

Daarom ga ik op 9 januari proberen zoveel mogelijk squats te doen in 60 minuten bij fitnesscentrum Zevenaar voor het goede doel! Hier is mijn fitnessjourney pas echt begonnen en heb ik mezelf durven uitdagen. Om die reden wil ik dan ook graag deze challenge hier aangaan!

 

 

Meer informatie over de challenge zullen we binnenkort hier met jullie delen.

Wil je donderen per squat? Zo motiveer je Brittany om nog even een extra squat te doen!
Je kunt doneren per squat of een bedrag per aantal squats. Ook kun je een maximum bedrag invullen.

Meer informatie vind je op de donatiepagina.
KLIK HIER voor de link naar het donatieformulier

 

Je kunt ook een vast bedrag sponsoren. Dit kan door het invullen van een ‘tikkieverzoek’.
KLIK HIER voor de link naar de donatiepagina

Stemmen op Brittany? Dat kan natuurlijk ook! Benieuwd hoe je dat doet? klik dan hier.