FITNESSCENTRUM ZEVENAAR

ONS TEAM

 

Mike

Sharony

Thijs

Els

Nick

Tim

Keyme

Marleen

Jarno

Lydia

Milou

Michelle

Marieke

Theo

Mariël

Josine

Bianca

Mieke

Cheyenne

Mirjam

Marcel

Jarno

Mijn naam is Jarno Wanders, als geboren Zevenaarder zal ik voor velen een bekend gezicht zijn. Voor onze nieuwe klanten en de klanten die veel contact hebben met mijn collega’s, wil ik mij toch graag nog een keer voorstellen. Na een aantal jaren verschillende functies ingevuld te hebben binnen de fitnessbranche werd het voor mij al snel duidelijk dat het runnen van een fitnesscentrum wel eens net zo interessant kon zijn. Op onze vorige locatie aan de James Wattstraat in Zevenaar en ontstond in 2011 Fitnesscentrum Zevenaar B.V. Hier zijn we na 6 jaar van exceptionele groei verhuisd naar ons huidige hypermoderne pand aan de Mercurion 5. 

Het alledaagse contact met onze leden, het aansturen en zien groeien van mijn enthousiaste team vind ik de mooiste onderdelen van het vak. Daarnaast probeer ik als directeur samen met mijn collega’s het centrum en daarmee de service aan u optimaal draaiende te houden. 

Mijn werk als directeur van dit mooie fitnesscentrum combineer ik al jaren met mijn grootste hobby; voetbal. Na redelijk wat jaren prestatief voetbal, speel ik alweer een aantal jaar in een gezellig recreatie team. De overige uren van de week besteed ik samen met mijn echtgenote Lydia aan onze twee kinderen.  

 

Jarno is de oprichter/eigenaar van Fitnesscentrum Zevenaar.

Lydia

Mijn naam is Lydia Wanders. Via mijn echtgenoot Jarno ben ik een aantal jaar geleden de fitness-, sportwereld ingerold. Van origine kom ik uit de (gehandicapten)zorgsector. Binnen Fitnesscentrum Zevenaar ben ik een algemeen aanspreekpunt, draag zorg voor de P&O en houd me bezig met marketing en PR. De ervaring van onze klanten vind ik erg belangrijk. Samen met ons enthousiaste team zet ik me ervoor in dat iedere klant zich thuis voelt in ons fitnesscentrum. Buiten Fitnesscentrum Zevenaar om ben ik moeder van twee kinderen en wandel ik graag met onze honden.

Lydia houdt zich bezig met de marketing en PR van Fitnesscentrum Zevenaar. 

Thijs 

Mijn naam is Thijs  al jaren lang een bekend gezicht binnen ons centrum. Afgestudeerd als bewegingsagoog heb ik veel doelgroepen voor mijn neus gehad. Hierdoor heb ik een sterk analytisch vermogen waarbij ik snel een goede inschatting kan maken. 

Na een aantal jaar als fitnesstrainer heb ik gemerkt dat mijn grootste passie zit in het begeleiden van mensen naar hun fysieke doel! Hierbij vind ik het belangrijk om een realistisch doel te stellen zodat het voor de klant is vol te houden. Dit niet voor even maar een heel leven!

“Mijn sterke punten als trainer zijn openheid, ik oordeel niet snel over mensen, geduld en doorzettingsvermogen. Hiernaast ervoor zorgen dat mensen met mensen positieve energie de deur uit gaan, zelfs als ze vermoeid binnen komen!”

Thijs is fitnessinstructeur en personal trainer. Ook geeft hij meerdere malen per week diverse groepslessen. 

Josine

“Ik ben Josine. Ik geef Bodypump en Bodystep van Les Mills. Mijn uitdaging is om elke keer weer een geweldige les te verzorgen waar we samen lekker sporten, plezier hebben en werken aan een goede techniek. Een les waar iedereen mee kan doen op zijn/ haar eigen niveau en vooral voldaan de les verlaat. Ik ben trots om samen met de leden van FCZ de lessen van Les Mills te mogen uitvoeren. Mijn streven is altijd net iets meer uit je workout te halen dan je zelf dacht te kunnen! Ik daag je uit. ”

Josine begeleidt diverse teamtrainingen.

Marleen

“Ik ben Marleen, getrouwd en moeder van drie kinderen. Ik heb het geluk dat ik van mijn hobby mijn werk heb kunnen maken. Ooit ben ik begonnen als lid in een sportschool en heb toen de sprong gewaagd en heb me intern laten opleiden tot algemeen groepslesdocent. Ik ben groepslessen zoals BBB gaan geven en nu een paar jaar later ben ik 3 Les Mills certificaten verder. Ik geef de lessen Bodystep, Bodypump en CXWORX. Ruim een jaar geleden heb ik helemaal de overstap gemaakt naar de sport en heb ik ook Fitvak A gehaald. Nu ben ik ook werkzaam als fitnessinstructeur. Mooi combinatie vind ik. Op beide plekken kan ik mijn passie voor het sporten delen met mensen en dat geeft me enorm veel energie.  Ik wil me steeds verder blijven ontwikkelen omdat ik het belangrijk vind dat mensen op een fijne, veilige en effectieve manier kunnen sporten.”

Marleen begeleidt diverse teamtrainingen.

Tim

Graag stel ik mezelf even voor, mijn naam is Tim  en sinds 2017 werkzaam als fitnessinstructeur bij Fitnesscentrum Zevenaar. Daarnaast volg ik de opleiding Finance & Control aan de HAN en in mijn vrije tijd fitness en voetbal ik graag.
Bij Fitnesscentrum Zevenaar kom je binnen in een gezellige familie sfeer, wat voor mij de ideale sportomgeving is om je persoonlijke doelen te behalen.
Ik krijg enorm veel energie van het motiveren van anderen én te zorgen dat ze hun grens verleggen. Elke keer weer opnieuw.

Voor vragen over krachttraining, je trainingsschema of wil je gewoon een gezellig praatje, dan kun je bij mij terecht.
Tot snel bij Fitnesscentrum Zevenaar!

 

Tim loopt meerdere malen per week rond in het fitnesscentrum en is bereikbaar voor al je vragen.

Nick

Hallo, mijn naam is Nick. Ik ben als stagiair bij Fitnesscentrum Zevenaar begonnen. Voor mijn opleiding Marketing en Communicatie heb ik een marketingopdracht voor FCZ gedaan en vanaf november 2017 ben ik er gaan werken. Op dit moment volg ik de opleiding Ondernemerschap en Retailmanagement aan de HAN in Nijmegen. Mijn droom is om in de toekomst voor mijzelf een bedrijf op te zetten. 

De gezellige en relaxte sfeer bij Fitnesscentrum Zevenaar zorgen ervoor dat ik er met veel plezier werk. Dit komt zeker door de vele bekenden die er sporten en de collegiale sfeer. Zelf ben ik meerdere keren per week aan het fitnessen. Daarnaast doe ik in het voor- en najaar mee aan de KNLTB-tenniscompetitie.

Ik werk voornamelijk in de avonduren en in het weekend. Heb je tijdens de training vragen over je schema of bepaalde apparaten kan je bij mij terecht. Ook sta ik voor je klaar achter de bar voor een gezellig praatje onder het genot van bijvoorbeeld een gezonde eiwit-shake!

Tot snel bij Fitnesscentrum Zevenaar!

Nick loopt meerdere malen per week rond in het fitnesscentrum en is bereikbaar voor al je vragen.

Mieke

Ik ben ruim 20 jaar actief in kickboksen en bokszaktrainingen en fitness.
Sport is mijn passie en hierin is mijn enthousiasme zo groot dat het motiveren van medesporters als vanzelf gaat. Ik haal er enorm veel voldoening uit als ik een beginnende sporter kan motiveren en enthousiasmeren, net als het extra motivatie geven en het scherp houden of net even over de grens te gaan van een ervaren sporter.

Ik geniet ervan om anderen te laten zien dat iedereen kan sporten en dat het niet uitmaakt of je jong, oud, slank, vol, onzeker bent of juist straalt van zelfvertrouwen.

Tijdens mijn bokszaktraining ga jij jouw grens opzoeken, met de focus op de juiste techniek in combinatie met snelheid en kracht. Hierin valt altijd progressie te behalen. Full body trainingen waarin alle spiergroepen aan bod komen en waarin jouw uithoudingsvermogen zal verbeteren.

Tijdens mijn techniektraining ligt de focus op de juiste techniek. Alle aandacht en rust om de juiste trap -en stoottechniek te leren of te verbeteren. Je werkt hierdoor tevens aan jouw weerbaarheid en zelfvertrouwen.

Bij kun je ook terecht voor bokszak / circuittraining, hierbij is er minder aandacht voor de techniek op bokszak maar hier ligt de focus op het juist uitvoeren van allerlei fitnessoefeningen. Van deze training word je hele lichaam sterker!

Naast alle Yang trainingen die ik geef, verzorg ik ook Yin Yoga lessen. Je gaat op zoek naar de grenzen van jouw lichaam. Je zoekt jouw fysieke grens op en gaat daarnaast mentale- en fysieke rust en ontspanning ervaren. Door de mentale en fysieke rust kunnen stressklachten aanzienlijk verminderen.

Al mijn trainingen zijn voor iedereen toegankelijk!

Mieke geeft meerdere malen per week boks- & kickboksles.

Ook is zij onze voeding- en leefstijlcoach

Sharony

Mijn naam is Sharony en ik ben werkzaam als fitnessinstructrice bij Fitnesscentrum Zevenaar. Vanuit mijn eigen passie en drive voor fitness heb ik de Menno Henselmans Personal Training cursus gevolgd. Mijn opgedane kennis omtrent fysiek en mentaal sterk zijn, wilde ik graag uitdragen naar anderen. Sporten en gezond leven is voor mij geen moeten. Het is een routine geworden en iets wat ik standaard wekelijks doe. Je merkt dat je lichaam sterker wordt, je voelt je energiek en mentaal maakt het je sterk. Dat houdt mij gemotiveerd. Als fitnessinstructrice zou ik dit jou ook graag willen laten ervaren!

 

Sharony loopt meerdere malen per week rond in het fitnesscentrum en is bereikbaar voor al je vragen.

Els

Mijn naam is Els. Na jaren in de paardenwereld gewerkt te hebben als stal en wedstrijdruiter heb ik een aantal jaren een kantoorbaan gehad.
Altijd al veel interesse gehad in verschillende sporten en mijn fitness A diploma behaald en de opleiding tot Vitaliteit Coach gevolgd bij CHIVO opleidingen.
Na een aantal jaren bootcamps en functionele trainingen te hebben gegeven aan volwassenen ben ik begonnen als Fitness instructeur bij FCZ.
Inmiddels werk ik bij Fitnesscentrum Zevenaar als coördinator van de fitness & groepslessen en geef ik veel trainingen aan kinderen en volwassen.
De diversiteit in niveaus en doelgroepen vind ik echt fantastisch. Iedereen die zich inzet op zijn of haar eigen niveau geeft mij weer energie.

Daarnaast hou ik me bezig met het organiseren van de verschillende evenementen op ons centrum.

Els geeft meerdere malen per week les en houdt zich bezig met het organiseren van eventen.

Bianca

Ik ben Bianca, 31 jaar en bij Fitness Centrum Zevenaar geef ik op vrijdagavond van 20.00 tot 21.00 steps aan een hele gezellige groep dames. Als je graag beweegt op muziek en wat choreografie betreft van een uitdaging houdt ben je hier helemaal op je plek! Vaak is het in het begin even wennen, maar met een paar keer komt dit helemaal goed.

Ik hoop dat je hier iets aan hebt, als het stukje langer of korter moet dan hoor ik het graag!

Bianca geeft meerdere malen per week les.

Keyme

Ik ben Keyme en ben onderdeel van dit leuke fitnesscentrum. Ik ben een echte sportliefhebber en wil graag mensen in beweging brengen. Naast het werken ben ik zelf ook erg actief en probeer ik 5 of 6 keer in de week te sporten. Binnen Fitnesscentrum Zevenaar ben ik actief als fitnessinstructeur en daarnaast geef ik ook de verschillende groepslessen zoals: H.I.I.T., kidsbootcamp en ouder- en kindbootcamp. Naast dit werk volg ik de studie Sportkunde om zo wat extra kennis op te doen. 

Keyme is fitnessinstructeur en geeft ook meerdere malen per week groepslessen. 

Milou

BODYATTACK is niet één woord of één uurtje sporten. Het gaat om veel meer dan dat. Bij BODYATTACK gaat het erom dat we samen aan onze doelen werken of samen met plezier de les volgen. Na een les BODYATTACK hoop ik mijn deelnemers een gevoel te hebben mee gegeven dat ook een high intensive les leuk en plezierig is en dat je er niet alleen voor staat. Samen maken we er elke keer een feest van. Voor mij draait het om één ding tijdens het les geven en dat is mijn passie voor BODYATTACK over te brengen aan de deelnemers. Wedden dat je verslaafd raakt aan BODYATTACK? Net zoals ik.

Milou geeft meerdere malen per week les. 

Michelle

Passie daar begin ik even mee. Het is niet alleen maar sporten je les geven en dit elke week weer vooraf aan. Het is plezier hebben, motiveren, contact en vooral loslaten. Dat is voor mij in elke les het woord passie. In de lessen Bodyattack, Cxworx en Bodybalance is dit waar ik dit kwijt kan. 

Mijn liefde voor het les geven is begonnen bij het mooie programma Bodybalance. Bodybalance is de muziek, een flow, het ritme. Het is een gevoel. Elke keer weer. Een warme stroom door je hele lichaam. Het geeft je energie, een glimlach en het maakt je sterk. Je lichaam en je hoofd. Het geeft vertrouwen, rust en zelfverzekerdheid. Balans. Alles wat je doet is oké!  Als ik voor een groep sta. Contact heb en dit in mijn les kan over brengen. Dit is wat Bodybalance voor mij is.

Michelle geeft meerdere malen per week les. 

Theo

Indoor Cyclinginstructeur! Voor mij niet zomaar een job maar van mijn passie mijn beroep gemaakt! Voor de deelnemers dé ideale les als je wilt werken aan een betere conditie en een sterker lichaam. Samen op lekkere, opzwepende muziek gaan we in één uur van de start naar de finish! 600-700 calorieën verder stap je af van je bike en kun je de hele wereld aan! Het gevoel van een les kan ik wel proberen te beschrijven maar moet je eigenlijk gewoon beleven! Ik zie je graag in één van de vele groepslessen. (Wist je dat Indoor Cycling de les is, die de meeste keren op het lesrooster staat en ook de drukstbezochte groepsles is? Da’s niet voor niets!!!)

Theo geeft meerdere malen per week les. 

Mike

Graag stel ik mijzelf even voor, mijn naam is Mike en ik ben sinds juli 2012 actief als gediplomeerd fitnessinstructeur, Personal Trainer en Les Mills GRIT trainer bij Fitnesscentrum Zevenaar.

Ik heb mijzelf altijd bezig gehouden met verschillende sporten maar de meeste sporturen besteed ik toch wel aan krachttraining. Ook geef ik sinds januari 2020 Les Mills GRIT met ontzettend veel plezier, deze intensieve workout gaat jou gegarandeerd helpen naar een fitter lichaam én leven.

Mijn passie in dit vak ligt bij het coachen van mensen naar een betere levensstijl. Niet alleen op sportief gebied maar met alles waar je dagelijks in aanraking mee komt!

Als mensen iets willen weten over krachttraining of klaar zijn voor die lifestyle switch, ben ik de persoon bij wie ze aan de bel kunnen trekken. Ik ben gemotiveerd, energiek en blijf mijzelf graag ontwikkelen op het gebied van coachen en sport!

Mike is fitnessinstructeur en personal trainer. Ook geeft hij meerdere malen per week diverse groepslessen. 

Marieke

Hallo allemaal! Mijn naam is Marieke en geef Zumba® fitness les bij Fitnesscentrum Zevenaar. In 2010 ben ik afgestudeerd aan het ArtEZ Conservatorium in Arnhem richting Muziektheater. Daarnaast ben ik zangeres, actrice, danseres, maar het liefst doe ik alles tegelijkertijd. Sinds oktober 2010 ben ik officieel Zumba® fitness instructeur. In mijn lessen laat ik met veel plezier zowel volwassenen als kinderen zweten op Latin- en Wereldmuziek.

 

Marieke geeft meerdere malen per week Zumbales.

Volg ons ook op social media