FCZ DEFEND YOURSELF
Weerbaarheids cursus

Leer opkomen voor je eigen wensen, grenzen en behoeften.

Je grenzen aangeven – Stevig in je schoenen staan – Omgaan met je angsten – Zowel lichaam als geest sterker maken – Grenzen verleggen en niet te snel opgeven – Negatieve gebeurtenissen een plekje geven – Verdediging en aanvalstechnieken vanuit verschillende vechtsportdisciplines – Fysieke weerbaarheid – Mentale weerbaarheid – Morele weerbaarheid

FCZ DEFEND YOURSELF Weerbaarheidscursus

Een uitgebalanceerde kortdurende cursus waarbij we op praktische en speelse wijze jouw kind helpen meer zelfvertrouwen te krijgen en daardoor weerbaarder te zijn om voor zichzelf op te komen.

Weerbaarheid bestaan uit 3 aspecten die alledrie met elkaar in verbinding staan. Namelijk:
Fysieke weerbaarheid – Mentale weerbaarheid – Morele weerbaarheid

Tijdens de cursus gaan we op zowel FYSIEKE als VERBALE manier leren om jezelf te beschermen, om manipulatie te stoppen en om te leren omgaan met woede en angst.

Wanneer is een weerbaarheidscursus iets voor jou? Heb je last van onzekerheid, angsten, gebrek aan (zelf)vertrouwen, niet weten hoe je je plaats in de maatschappij kunt opeisen, een verkeerd zelfbeeld, niet weten waar je in het leven staat, hoe je om moet gaan met anderen die assertiever zijn, of juist hoe je je eigen agressie kunt hanteren en sturen, hoe je het leven weer in eigen hand kunt krijgen.

Wat je insteek ook is: het vergroten van de weerbaarheid van jeugdigen helpt hen om meer zelfvertrouwen te krijgen. Door de afwisseling tussen de verschillende aspecten leer je aan te geven waar je grenzen liggen en hoe je kunt bereiken wat je wilt.

Onze Instructeurs

De cursus wordt begeleidt door 3 van onze instructeurs. Allemaal hun eigen achtergrond en opleiding. Alledrie gedreven en gemotiveerd hun kennis over te brengen.
Tijdens de eerste bijeenkomst zullen alle 3 de trainers aanwezig zijn.
Vanaf de 2de bijeenkomst zullen de trainers om beurten een onderdeel verzorgen.

Edward

Edward

In het bezit van de 7e Dan zwarte band Kempo en NOC/NSF rijkserkend Leraar Martial Arts niveau 4. Geeft al 45 jaar les in de oosterse vechtkunst KEMPO. In deze veelzijdige gevechtkunst komen veel zelfverdediging technieken voor die we in onze weerbaarheidscursus aan jullie willen overdragen.

Christy

Christy

Gediplomeerd Kickboksdocent en Jeugdtrainer.  Jarenlange ervaring in diverse vechtsporten en  (personal) bokszak-, en techniektrainer binnen FCZ.  Ik probeer op een speelse en inspirerende wijze belangrijke levenslessen over te brengen op de volgende generatie.  Ik maak geen kampioenen in de ring maar winnaars in het leven.

Sem

Sem

Personal bokzaktrainer, Kickboksdocent voor kinderen en volwassenen bij FCZ. De trainingen zijn gericht op bokszaktraining, techniektraining en kidsboksen. Ik help anderen graag het maximale uit zichzelf te halen door hun zelfvertrouwen middels sport te laten groeien.

De cursus is eenmalig 7 weken.
Er is plek voor maximaal 12 deelnemers.
Aanmelden kan bij ons aan de balie.
Tot 18 jaar is een handtekening van een volwassene verplicht.
Je hoeft (nog)geen lid te zijn van FCZ om deel te kunnen nemen aan de cursus.

FCZ Defend Yourself andere doelgroepen

 Op dit moment zijn staan er geen weerbaarheidstrainingen op de agenda.

Heb je interesse in een weerbaarheidscursus neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Bij voldoende aanmeldingen starten we een nieuwe groep.

Houdt onze website en socials in de gaten voor meer informatie.