groepslessen

ZUMBA

STERKER, GEZONDER & FITTER.

BEWEGEN WAS NOG NOOIT ZO LEUK.

Ons pand is direct gelegen aan de A12 en bevindt zich op slechts 15 minuten afstand van Doesburg, Giesbeek, Westervoort, Didam, Duiven, Groessen en Angerlo. Op een oppervlak van ruim 200 m2 bevindt zich de nieuwste apparatuur van Technogym, een bar, zitgelegenheden, omkleedruimtes, douches en uiteraard behulpzaam en professioneel personeel.

 

zumba

Het betekent letterlijk “snel bewegen en lol hebben”.
Het is vooral leuk! Naar de les gaan samen met je vrienden voelt elke keer opnieuw aan als een leuk feestje bouwen. Het gevoel dat je krijgt terwijl je Zumba doet, wordt een verslaving!
 
Het is makkelijk! De danspasjes zijn zo makkelijk dat je onmiddellijk kunt meedoen. Zowel vrouwen als mannen, maar ook kinderen kunnen deelnemen.

 
Het is een aerobic op swingende Latijns-Amerikaanse muziek. De verschillende Latijns-Amerikaanse dansstijlen als salsa, samba, merengue, cuba, calypso, reggaeton en hiphop komen aan bod en doen de heupen swingen. Hoewel je met een stevige work-out bezig bent, voelt dit absoluut niet zo aan. Dus kom en doe mee.
 
Alle remmen los… het is PARTY TIME!!!

 

 

 

 

Bewegen op muziek.

Zumba is leuk & vetverbrandend

Een Zumba workout duurt slechts 45 minuten.

Hallo allemaal! Mijn naam is Marieke en geef Zumba® fitness les bij Fitnesscentrum Zevenaar. In 2010 ben ik afgestudeerd aan het ArtEZ Conservatorium in Arnhem richting Muziektheater. Daarnaast ben ik zangeres, actrice, danseres, maar het liefst doe ik alles tegelijkertijd. Sinds oktober 2010 ben ik officieel Zumba® fitness instructeur. In mijn lessen laat ik met veel plezier zowel volwassenen als kinderen zweten op Latin- en Wereldmuziek.

Marieke

MARIEKE ADVISEERT OOK:

Fitness

Grit

FCZ Circuittraining

Fit & Vitaal

Bootcamp

STERKER, GEZONDER & FITTER

REVIEWS

 

 

De bokszaktraining van Mieke is in één woord fenomenaal!! Mieke stond aan de wieg van mijn transformatie (-60kg), motiveerde me als ik wilde opgeven en zorgt er nu voor dat ik bij iedere training het uiterste uit mezelf haal! Je laat mij oefeningen doen die ik nooit gedacht had dat ik die zou kunnen. “Sabien gewoon blijven oefenen… je komt er wel!”
Nou en of! Je ben een inspirerend, hardwerkend, motiverend en vooral een lief mens.

Sabine

Lid sinds 2016

“Zumba. Super gezellig en laagdrempelig. Enthousiaste docent.”

Fijne Kewilaa

Lid sinds 2017

“Zumba, Bodybalance. Super gezellige, enthousiaste docenten. Leuke, gezellige amicale sfeer. Laagdrempelig, altijd een feestje om te gaan.”

Vonne Groenen

Lid sinds 2017

“Een supermooie sportschool, met de nieuwste apparatuur en behulpzaam personeel. Op slechts 6 minuten vanaf Doesburg. Ideaal!

Ferry van Middelkoop

Lid sinds 2016

“Het nieuwe pand is werkelijk té gaaf. Zonder meer een van de, al dan niet de mooiste sportschool in de regio. En op slecht 10 minuten van Duiven! Ideaal.”

Rutger Rietbergh

Lid sinds 2016

“De 60 day challenge was zwaar, maar ik ben blij dat ik hem heb gedaan. Ik ben nog nooit zo fit geweest!”

Daphne van Middelkoop

Lid sinds: 2016

Volg ons ook op social media

 

Work

ZUMBA BIJ FITNESSCENTRUM ZEVENAAR

MEEDOEN?

10 + 9 =

Openingstijden 

Maandag:       07:00 t/m 23:00 uur
Dinsdag:          07:00 t/m 23:00 uur
Woensdag      07:00 t/m 23:00 uur
Donderdag:   07:00 t/m 23:00 uur
Vrijdag:            07:00 t/m 23:00 uur
Zaterdag:        08:15 t/m 15:45 uur
Zaterdag:        08:15 t/m 15:45 uur

 

gratis proefles?